Bijgaande het persbericht van de ondertekening van een intentieverklaring door de voorzitter (Eduard Vinke) van de skeelervereniging Oldebroek eo en de voorzitter (Frank Dames) van de wielervereniging de IJsselstreek.
Beide voorzitters kijken met belangstelling uit naar deze samenwerking van deze verenigingen en willen hiermee de gezonde levensstijl binnen de gemeente Oldebroek uit bouwen door intensief samen te gaan werken.
Dat hier de samenwerking van de beide Oldebroekse verenigingen een bijdrage in ‘’Oldebroek voor mekaar’’  vormen kunnen we alleen maar trots op zijn aldus Eduard Vinke (voorzitter skeelerclub Oldebroek eo).
Het gaat ons erom dat de jeugd met plezier gaat sporten en waar kan dat beter dan bij deze toekomstige buitensportaccommodatie waar diverse sporten te beoefenen zijn, of dit nu gaat om skeeleren, tennis, bootcamp of wielrennen. Daarna kiest de jeugd zelf op een goed moment welke sport bij hun past en dragen we als verenigingen een steentje bij aan het gezond in beweging zijn aldus voorzitter Frank Dames (voorzitter wielervereniging de IJsselstreek)