Stouwdamsport organiseerd in samenwerking met Jan Maarten Heideman en Skeelerclub Oldebroek Skeelerlessen.

Het schaatsseizoen is ten einde en het skeelerseizoen begint. Simpel. Maar zo eenvoudig is het niet. Net als met schaatsen is het met skeeleren ook heel belangrijk hoe uw techniek is. Nu zijn we niet allemaal in de wieg gelegd als Sven Kram…er maar met enkele goede tips kan uw plezier behoorlijk toenemen.

Stouwdamsport organiseert daarom in samenwerking met Jan Maarten Heideman en Skeelerclub Oldebroek een aantal Skeelerlessen. De kosten voor 4 lessen zijn 25 euro per persoon. Dit is inclusief entree en een bakje koffie na afloop.De lessen worden op woensdagavond gegeven op de skeelerbaan in Oldebroek. Aanvang is 19.00 uur en het duurt tot ongeveer 20.30 uur. Deze lessen vinden gelijktijdig plaats met de trainingen van de recreanten groep. Als u besluit lid te worden van de skeelerclub zullen de kosten van de lessen dan door de skeelerclub Oldebroek e.o. in mindering worden gebracht op de contributie van het eerste jaar.( € 75,00 per seizoen)

De avonden waarop Jan Maarten de lessen geeft zijn: 17 april, 24 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei en 22 mei.
Dit zijn 6 avonden. U hebt dus keus en kunt u een avond niet dan is dat geen probleem. Voor info kunt u contact opnemen via sales@stouwdamsport.nl of via 038-3762626.