Op vrijdag 13 juni werd de derde wedstrijd verreden van het Berghtec toernooi. Het weer was prachtig en de 65 deelnemers stonden te popelen om van start te gaan.

IMG_0002_500x333

Even over half zeven klonk het startsignaal voor de eerste 100 meter sprint. In rap tempo werden de rijders weggeschoten. Ook dit keer wisten een groot aantal rijders de tijden scherper te stellen. Het vele trainen werpt haar vruchten af. Rijders ga zo door en je zult nog meer plezier aan het inline skaten beleven.

Bij de pupillen 4 meisjes was Britt van der Linden deze avond de sterkste. Bij de pupillen 4  jongens wist Bram van der Heide alle 3 afstanden te winnen.

Bij de pupillen 3 meisjes was Laura van Rijn ook deze avond weer de sterkste.  Zij moest 3 keer alle registers open trekken om dit resultaat te bereiken.  Bij de pupillen 3 jongens liet Jelle Wagenaar ieder zijn hielen zien en legde zo beslag op plek 1

Loes Busser was de sterkste bij de pupillen 2 meisjes. Op de sprint was ze slechts 1 honderdste sneller dan Trienke Visser maar ook de overige afstanden kwam ze als winnares over de streep. Bij de pupillen 2 jongens gaf Ewout Beijeman een ieder het nakijken.

Alyne Boerman was ook deze keer bij de pupillen1 meisjes de sterkste. De deelnemers bij de pupillen 1 jongens hebben van Lars Westerink alleen de rug gezien.

Alise Smit reed bij de kadetten meisjes naar de eerste plek met 3 klinkende overwinningen. Hetzelfde deed Rick Rozeboom bij kadetten jongens.

Rond half negen was de strijd gestreden en konden de daguitslagen en klassementen worden opgemaakt.