Geacht(e) skeelerleden en ouder(s) van jeugdskeeleraars,

Het bestuur nodigt jullie allen uit voor de algemene ledenvergadering 2015, die wordt gehouden in ons clubgebouw aan de Stouwdamsweg 12 te Oldebroek op donderdag 26 maart 2015, aanvang 19.30 uur.

Tijdens deze vergadering willen wij ook graag het seizoen met u doornemen, afgelopen jaar hebben wij als club met de hulp van vele vrijwilligers weer enkele evenementen en activiteiten georganiseerd met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap in Wezep.

Ook dit jaar zijn wij weer voornemens diverse activiteiten en evenementen te gaan organiseren. Wij vertrouwen erop dat u als vrijwilliger ook dit jaar weer uw steentje gaat bijdragen aan de doorgroei van onze vereniging.

Op deze avond zal een adviseur ons uitleg geven over het onderhouden en doorontwikkelen van onze skeelerbaan.

Het is belangrijk dat er tijdens de ledenvergadering een grote opkomst is, dit straalt enorm vertrouwen uit richting onze vereniging die groeiende is, en laat zien dat wij met z’n allen onze club ondersteunen en ervoor klaar staan.

Het Bestuur wil u allen dringend verzoeken aanwezig te zijn op deze algemene ledenvergadering, het is een avond waar mogelijke plannen worden gepresenteerd voor de toekomst van onze club. Uw stem is daarbij van groot belang.

De agenda van de jaarvergadering 2015 vind u hier.

Met sportieve groet,

Bestuur Sc Oldebroek e.o.