Vrijdag 11 september is onder prima omstandigheden de vijfde en tevens laatste wedstrijd om het Berghtec toernooi verreden. De finale wedstrijd is een verplichte wedstrijd om in het klassement voor te komen. Dit klassement was in sommige categorieën nog erg spannend en er moest dus nog serieus gereden worden. Dit alles onder het toeziend oog van de sponsor en naamgever van deze competitie Dick Berghorst.

Wedstrijdleider Bertus Stoel zorgde voor een vlotte afhandeling van het programma wat door het publiek zeer gewaardeerd werd ondermeer door de vroeg invallende schemering en de prijsuitreiking die nog volgde.

Nadat de klassementen definitief opgemaakt waren konden de bekers uitgereikt worden aan de eerste drie rijders per categorie. Tevens werden er herinneringen uitgedeeld aan de rijders die naast het podium geeindigd zijn, en had sponsor Berghtec voor elke deelnemer nog een verrassing meegebracht.

Deelnemers en deelneemsters, jury, starters, speakers, vrijwilligers, ouders, grootouders, belangstellenden en natuurlijk Dick en Elina Berghorst, heel hartelijk dank voor al jullie inzet afgelopen seizoen om deze competitie tot een succes te maken.11863464_1014525841925207_1294330572169156282_n