Op vrijdag  5 september werd de 4e Bergtec wedstrijd verreden. 68 deelnemers stonden rond de klok van half 7  aan de start.

IMG_5446_500x333

Bij de pupillen 4 meisjes was Brit van der Linden ook deze keer de sterkste. Emmely Wielink werd tweede en Deborah Vinke derde

Bram van der Heide moest Karst van Rijn nog voor zich dulden op de sprint. De overige afstanden kwam hij als eerste over de streep. Jarno Kroeze werd derde.

Laura van Rijn en Floor van Leeuwen werden één en twee bij de pupillen 3 meisjes.

Julia Visscher knokte zich naar een derde plek.

Jelle Wagenaar moest op de sprint wat toegeven op Luuk van der Heide. Op de andere afstanden kwam hij overtuigend als eerste over de streep. Thom van der Heide werd derde.

Bij de pupillen meisjes 2 was het een één twee drietje voor Loes Busser, Trienke Visscher en Merit Westerink.

Ewout Beijeman was bij de pupillen 2 jongens overtuigend de sterkste. Erben Rens werd tweede en Kasper Veijer  knokte zich naar de derde plek.

Alyne Boerman overtuigde bij de pupillen 1 meisjes. Herrianne van Triest werd tweede en Nadia van Hattem knokte zich naar plek drie.

Bij de pupillen jongens was Lars Westerink de sterkste. Pieter Beyeman werd tweede en Gerjan Reurink werd derde.

Alise Smit won bij de kadetten meisjes. Mirjam Boer werd tweede en Sarina de Graaf werd derde. Bij de kadetten jongens was de winst voor Rick Rozeboom. Gerjan Bossebroek werd tweede.

Op 19 september wordt de finale van het Berhtec toernooi gereden. Aanvang 18.30 uur