Beste skeeleraars,

Aanstaande vrijdag 17 April is het weer zover, dan gaat het Berghtec-toernooi weer van start in Oldebroek.

Een competitie die qua niveau laagdrempelig is om kinderen de sfeer te laten ervaren wat het wedstrijdskeeleren inhoud. Dit toernooi gaat over 5 wedstrijden over het gehele seizoen verspreid en is voor beginners en gevorderden.

Alle wedstrijden worden gehouden op de skeelerbaan van Oldebroek en de deelname is gratis.

Wij hopen dat alle rijders die komen trainen op de dinsdag en donderdagavond aan deze 5 wedstrijden gaan deel nemen, het is enorm leerzaam en je kunt je trainer laten zien welke vorderingen jullie maken in de loop van het seizoen.

De trainers kunnen hier ook weer ondersteuning door geven tijdens en na de wedstrijden. Je bent het niet verplicht maar we hopen wel dat jullie allemaal meedoen.

Vindt je het leuk dan kun je via de website opgeven:  http://wijheruit.nl/inschrijving/cadomotusberghtec-inschrijving. Voor ons als organisatie is het fijn als je via de website tijdig opgeeft, dan kunnen wij alvast de namen indelen, dat levert tijdwinst op bij de inschrijvingen op de dag zelf.

Inmiddels hebben we 25 aanmeldingen binnen, gemiddeld staan de laatste jaren 60 rijders aan de start. Dus geef je snel weer op.

Opgeven voor a.s woensdag is een pré voor onze leden, dit om onnodig lang wachten met de wedstrijd te voorkomen a.s. vrijdag……..dan kunnen deze inschrijvingen allemaal voor vrijdag worden verwerkt wat veel tijdwinst oplevert.

Data:

  1. 17 april 2015
  2. 15 mei 2015
  3. 5 juni 2015
  4. 3 juli 2015
  5. 11 september 2015  (finale)
  6. 18 september 2015 (reserve datum finale)

 

Aanvang van de wedstrijden:

Inschrijven voor de wedstrijden op de wedstrijddag bij de inschrijftent voor de kantine vanaf 17.45 / 18.15 uur. De wedstrijden gaan van start om 18.30 uur. Te laat inschrijven is helaas geen deelname.

Om in het eindklassement geklasseerd te worden, zal de rijder van de 5 geplande wedstrijden er 4 moeten rijden, waarvan de finale verplicht is. (Buiten de finale om mag je dus 1 wedstrijd missen)

De afstanden die worden gereden zijn een sprintafstand van 100 meter of 300 meter (afhankelijk van de leeftijdscategorie) en een wedstrijd van een aantal ronden inline met maximaal 10 deelnemers in de baan. (ook afhankelijk van de leeftijdscategorie), en er is een derde afstand toegevoegd om het toernooi aantrekkelijker te maken voor de gevorderden. Deze afstand wordt bepaald op de wedstrijddag zelf. (Ook afhankelijk van de leeftijdscategorie en deelname.)

Aan het eind van het toernooi, op de finaledag, zal de prijsuitreiking zijn. Voor elke categorie zijn er drie eindprijzen, die bestaan uit een mooie trofee. Alle deelnemers krijgen een mooie herinnering aan dit toernooi. Geef je op voor deze wedstrijden en maak vriendjes en/of vriendinnetjes enthousiast om mee te doen aan dit laagdrempelig toernooi. Dan maken we er met z’n allen een mooi evenement van. Door het inschrijfformulier in te vullen op www.wijheruit.nl en op het icoontje ‘’verstuur’’ te klikken ben je van deelname verzekerd.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onderstaand nummer of mailadres.

Voor de flyer klik hier.

 

Met vriendelijke groet,

Eduard Vinke

Secretaris, SC Oldebroek

Lomodisweg 21

8084 ES ’t Harde

Tel: 06-27015697

wijheruit@live.nl

www.wijheruit.nl