BERGHTEC TOERNOOI IN OLDEBROEK

Het Berghtec toernooi is een toernooi, wat bedoeld is als opstart naar de regionale wedstrijden, zoals de Stouwdamcompetitie. Het niveau van de wedstrijden is laagdrempelig en bedoeld om beginnende skeeleraars de sfeer te laten proeven van skeelerwedstijden. Iedereen kan aan dit toernooi meedoen en de deelname is gratis. Alle wedstrijden worden gehouden op de skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek. Deze wedstrijden worden gereden op de volgende vrijdagavonden.

17 mei 2019
 7-jun 2019
14-jun 2019
 5-jul 2019
13-sep 2019 Daguitslag Klassement
20-sep 2019 Daguitslag Eindklassement

Inschrijven voor de wedstrijden op de wedstrijddag in de kantine vanaf 18.00 uur / 18.20 uur. De wedstrijden gaan van start om 18.30 uur.

Te laat inschrijven is helaas geen deelname.

Om in het eindklassement geklasseerd te worden, zal de rijder 3 wedstrijden + de finale gereden moeten hebben

De afstanden die worden gereden zijn een sprintafstand van 100 meter of 300 meter (afhankelijk van de leeftijdscategorie) en een wedstrijd van een aantal ronden inline met maximaal 10 deelnemers in de baan. (ook afhankelijk van de leeftijdscategorie), en er is een derde afstand toegevoegd om het toernooi aantrekkelijker te maken voor de gevorderden. Deze afstand wordt bepaald op de wedstrijddag zelf. (Ook afhankelijk van de leeftijdscategorie en deelname.)

Aan het eind van het toernooi, op de finaledag, zal de prijsuitreiking zijn. Voor elke categorie zijn er drie eindprijzen, die bestaan uit een mooie troffee. Alle deelnemers krijgen een mooie herinnering aan dit toernooi. Geef je op voor deze wedstrijden en maak vriendjes en/of vriendinnetjes enthousiast om mee te doen aan dit laagdrempelig toernooi. Dan maken we er met z’n allen een mooi evenement van. Door het inschrijfformulier in te vullen op www.wijheruit.nl en op het icoontje ‘’verstuur’’ te klikken ben je van deelname verzekerd.

Berghtec maakt het mogelijk dat dit toernooi kan worden georganiseerd en stelt de eindprijzen tot beschikking.

Berghtec 2014

SKEELERCLUB OLDEBROEK