Beste Leden,

Afgelopen vrijdagavond 5 juni hebben wij weer een leuke wedstrijd gehad voor onze jeugd tijdens het Berghtec toernooi, gelukkig waren we de weersomstandigheden voor en kon de wedstrijd doorgang vinden. (uitslagen vind u hier)

Een dag later hadden wij de organisatie van een wedstrijd van de Stouwdam competitie, deze prachtige dag is geweldig verlopen, ook al stond er veel wind, de zon heeft ons deze dag er heerlijk doorheen geholpen. (Een verslag hierover volgt later, uitslagen vind u hier).

Alle vrijwilligers weer bedankt voor het vele werk wat er wordt verzet, zonder jullie hulp was dit allemaal niet mogelijk.

Tevens is de tweede nieuwsbrief van dit seizoen gemaakt, hier staat beknopt weergegeven van de activiteiten namens de trainerscoördinator Cock Kortlever.

Dit willen wij graag uitbreiden voor de gehele club, daarvoor zijn wij zijn nog steeds op zoek naar een vrijwilliger of vrijwilligsters die graag de totale nieuwsbrief gestalte willen geven, voor meer inlichtingen kunt u zich melden bij Eduard Vinke of Gertine Westerink.

Als laatste wil ik jullie vragen om nu in te schrijven voor de clubkampioenschappen, deze worden 16 en 23 Juni gehouden. Graag inschrijven via de website http://wijheruit.nl/inschrijving/clubkampioenschappen-inschrijven

Dit i.v.m. de voorbereidingen van deze wedstrijden zodat deze vlot kunnen verlopen deze avonden.

Met vriendelijke groet,

Eduard Vinke

Voorzitter, SC Oldebroek