Alle leden van de skeelerclub.

Aankomende maandag begint bij de BONI-Elburg een jeugdsponsoractie, waar wij als vereniging voor geselecteerd zijn om deel te nemen. Klanten krijgen bij het afrekenen muntjes die ze kunnen doneren aan de club van hun keuze. Vraag dus aan iedereen die je kent als ze bij de Boni-Elburg boodschappen doen of ze de muntjes aan onze vereniging willen doneren. Hoe meer muntjes de vereniging krijgt, hoe meer geld voor de vereniging. Muntjes van andere Boni-filialen kunnen ook ingeleverd worden in Elburg.

Daarnaast wordt er van onze club verwacht aanwezig te zijn bij de Boni-Elburg op de volgende  data, te weten:

Zaterdag 17 oktober van 10.00 – 16.00 uur

Vrijdagavond 13 november van 17.00 – 20.00 uur

Het is de bedoeling op deze dagen  muntjes te verzamelen middels diverse activiteiten die wij als club zelf bedacht hebben. En daar hebben wij jou bij nodig.

Dit houdt in dat je je tijdens deze uren of een gedeelte daarvan moet inzetten voor verschillende activiteiten om deze actie te laten slagen. Het is natuurlijk het leukst als er meerdere kinderen tegelijk zijn, dus misschien kun je samen met je skeelermaatje. Wij hopen op jullie medewerking om zo deze actie tot een succes te maken. Ook zijn wij op zoek naar ouders/oudere leden die op deze dagen een oogje in het zeil willen houden.

Het je na het lezen van deze oproep nog vragen, dan kun je contact opnemen met Gertine Westerink. Tel. 06 – 14576730. Email: j.westerink11@chello.nl

flyer boni-actie