Dinsdag 24 juni werd de laatste afstand verreden van het clubkampioenschap. Nadat alle deelnemers zich gemeld hadden kon om half zeven de wedstrijd beginnen.

IMG_0157_1000x667_499x333

Alle vrijwilligers waren weer paraat om de wedstrijden vlot te laten verlopen. Om een wedstrijd vlot te laten verlopen zijn er ongeveer 20 vrijwilligers nodig. Regen dreigde nog even roet in het eten te gooien; maar gelukkig bleef het bij wat gespetter.  De baan bleef vrijwel droog en er kon veilig gereden worden.

De deelnemers streden voor wat ze waard waren en na een uur konden de klassementen opgemaakt worden.

IMG_0231_1000x667_499x333

Bij de pupillen 4 meisjes was Deborah Vinke de snelste van allen.De overwinning bij de pupillen 4 jongens ging naar Bram van der Heide. Esther Korenberg ging met de winst aan de haal bij de pupillen 3 meisjes. Bij de pupillen 3 jongens liet Luuk van der Heide zien dat hij en niemand anders recht had op de overwinning. Merit Westerink reed zich bij de pupillen 2 meisjes naar de eerste plek. Ewout Beijeman was de rapste bij de pupillen 2 jongens. Bij de pupillen 1 meisjes mocht Alyne Boerman met de eer strijken. Bij de pupillen 1 jongens was de hoogste trede van het podium voor Lars Westerink. Bij de kadetten meisjes mag Alice Smit zich dit jaar clubkampioen noemen. Bij de kadetten jongens ging de eer naar Kevin Spronk. Bij junioren meisjes was Tamara van de Linde de snelste en bij de jongens liet Edwin Korenberg zien wat winnen is.

Het eindklassement en alle foto’s staan online op www.wijheruit.nl

Alle deelnemers bedankt voor de geleverde strijd en de mooie wedstrijden. Vrijwilligers en EHBO bedankt voor jullie inzet!