Clubkampioenschappen was groot succes.

Afgelopen dinsdagavond 25 juni hebben we de jaarlijkse clubkampioenschappen gehad, de weersomstandigheden werkten dit keer gelukkig mee.
Het zonnetje was nadrukkelijk aanwezig en de kinderen waren enthousiast met grote getale aanwezig, daarnaast hadden ze diverse supporters en familieleden meegenomen om hen aan te moedigen.
Onze leden streden om de titel wie zich een jaar lang clubkampioen mag noemen in zijn of haar categorie.
Ook onze Nederlands Kampioen op de marathon Ruben Wieberdink liet niet verstek gaan en ging de strijd aan met oud A-rijder en huidige trainer Harrie Kamstra en recreant Tim Steert.

Om 18. 30 uur klont het eerste startschot voor de tijdrit en om 21.30 uur waren de medailles overhandigd aan de kampioenen. Het was voor de kleinsten misschien een lange avond om te wachten tot alle races waren gereden, daar zal de organisatie zich over gaan buigen of hieraan in de toekomst een andere invulling kan worden gegeven zodat de kleinsten eerder klaar zijn.

web

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Veel plezier tijdens deze avond van de clubkampioenschappen

Onze kampioenen zijn:

Ether Korenberg, Benjamin Klompmaker, Gerlinda Docter, Erben Rens, Henrianne van Triest, Ewout Beijerman, Annelien Stoel, Gerjan Bossenbroek, Alice Smit, Edwin Korenberg, Remon Wieberdink en Ruben Wieberdink.

Voor de volledige uitslag kunt u HIER terecht.