web 1(2)

Het is 12 April, de eerste wedstrijd van het Cadomotus/Berghtec toernooi gaat van start, deze middag veel regen gevallen en tegen de avond zou het droog worden. Dus toch maar van start gegaan met de wedstrijd.
70 enthousiaste kinderen hadden zich aangemeld voor dit toernooi en stonden met spanning te wachten voor  hun eerste wedstrijd.

Deze wedstrijd zou de electronische tijdwaarneming in gebruik worden genomen, welke de kinderen van de club bij elkaar hebben gespaart door de sponsorrondes op de promotiedagen van 2012 en 2013. Daarvoor verdiend de jeugd een groot aplaus.

2(2)

Wethouder van Dijk van de gemeente Oldebroek was zo sportief om de tijdwaarneming in gebruik te nemen door zelf de skeelers aan te trekken en de eerst tijd op de 100 meter neer te zetten van ruim 22 seconden.

Daarmee was het startsein gegeven voor de ingebruik neming en om in de toekomst de kinderen de exacte tijden door te kunnen geven.

Erg fijn om te ervaren dat wij een spotieve wethouder hebben die de skeelersport een warm hart toedraagt.
De eerste rijders stonden aan de start voor hun 100 meter, helaas moesten enkele rijders hun rit overrijden doordat de tijden en nummers door elkaar werden gehaald. De organisatie kreeg dit niet direct onder controle ( waar oprecht excuus voor )

Vanwege het oponthoud werd besloten over te gaan op de oude wijze van tijdwaarneming met de vertrouwde klokkers.

Helaas lieten de weersomstandigheden het niet toe om na de 300 meter verder te gaan met de wedstrijden, de veiligheid en gezondheid van de kinderen gaan voor en besloot de organisatie de wedstrijd te staken.
Deze wedstrijd zal in zijn geheel niet worden opgenomen in het klassement, dus alle gereden tijden komen te vervallen, 26 April staat de volgende wedstrijd op het programma. We hopen alle kinderen dan weer te ontmoeten en zullen als organisatie zorgen dat dan de wedstrijd op de juiste wijze gaat verlopen.