Afgelopen vrijdag werd alweer de laatste wedstrijd verreden van het Berghtec toernooi. De klassementen zijn opgemaakt en de prijzen verdeeld. Eind-klassement. Alle daguitslagen en tussenklassementen vindt elders op de website.

De voor-na-laatste wedstrijd uit de Stouwdam competitie werd jongs leden zaterdag verreden. daguitslag-nijeveen-en-klassement-2016-xls

Komende zaterdag staat de Stouwdam finale voor de jeugd nog op het programma in Heerde.

20 september zal de laatste jeugdtraining zijn.

De recreanten overleggen altijd onderling wanneer hun laatste training is. Dit is vaak afhankelijk van het weer. Hierover kunt u Jan Klompmaker of Henriette Wardenier aanspreken op de woensdag avond.

Het laatste punt van de jeugd-agenda is zoals gewoonte getrouw de mini-elfsteden tocht, deze zal echter geen doorgang hebben. Het bestuur zal een bericht rondsturen naar alle leden.

De vrijwilligers zullen voor 8 oktober een uitnodiging ontvangen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Dit zal de afsluiting zijn van het seizoen 2016. Maar voor het zover is genieten we nog even van het prachtige skeelerweer van het moment en hopen we op een sportief seizoenseinde.

Agenda