Vrijdag 20 September was alweer de laatste wedstrijd van het cadomotus/bergtec toernooi in Oldebroek.
Het werd opnieuw een mooie avond en op deze laatste dag werd er wederom gestreden om de laatste verschuivingen in het klassement. Na een seizoen waarin wij tijdens 5 wedstrijden prachtige wedstrijden hebben gezien en de kinderen hebben genoten werden de prijzen uitgedeeld door Bergtec uit Kampen.
Finale cadomotus

Daarnaast had onze trouwe sponsor Berghtec ”glas en schilderwerk”  uit kampen nog een leuk presentje bedacht welke met veel gejuich werd begroet door onze toppers en direct genuttigd.
PrijzenOnze trouwe sponsor van dit toernooi CadoMotus uit Wezep stelde weer 2 prachtige T-shirts beschikbaar voor de verloting en een paar cadomotus skeelers. De gelukkige prijswinnaars staan op de bovenstaande foto. Stouwdamsport stelde als extra prijs nog een jack beschikbaar van hun teamkleding voor de verloting, daarvoor ook hartelijk dank.

Wij zijn erg blij met deze bovenstaande sponsoren die toch er maar weer voor zorgen dat dit toernooi voor de jongste jeugd doorgang mag vinden, zonder hun steun was dit allemaal niet mogelijk, bedankt.
Alle rijders , sponsoren, vrijwilligers, EHBO en ouders die op welke wijze dan ook een steentje hebben bijgedragen, bedankt.

Daguitslag 20 september
Eindklassement 2013