Foto’s

selectie en opleiding rijders sloten hun seizoen af met de obstacle run in Kampen. Een natte en modderige race waar het niet om snelheid draait om lol en een gezellig samen sporten. Enkele enthousiaste fans maakten foto's van deze moddergasten.

Vrijdag 7 september 2018 werd de finale wedstrijd van de Berghtec competitie verreden. Dit alles onder toeziend oog van hoofdsponsor en naamgever Dick Berghorst en de lens van Gerhard Eilander

29-6 werd er voor het eerst op het nieuwe asfalt een Berghtec wedstrijd verreden. Wat ging het hard!!

Zaterdag 2 juni werd de 5e wedstrijd uit de Stouwdamcompetitie verreden. Wietse maakte de foto's

Ruim 130 kinderen genoten met hun ouders en andere belangstellenden van de promotiedag 2018. Kennismaken met skeeleren en de officiële start van het nieuwe seizoen! Ook de zon was vandaag heerlijk aanwezig.

Beelden van de Berghtec Wedstrijd van 17-7-2017

29 september werd de mini-elfstedentocht verreden met aansluitend een slaapparty in de kantine. Deze jaarlijkse afsluiter voor de jeugd was weer erg gezellig.

Vrijdag 8 september was de laatste wedstrijddatum van het Berghtec toernooi. Helaas maakte de regen dat er niet gereden kon worden, dus werd het klassement opgemaakt en de de bijhorende prijzen uitgedeeld. Elina en Vieve Berghorst verzorgden de huldiging namens hoofdsponsor Berghtec.

De clubkampioenschappen werden vrijdagavond 30 juni verreden. Mede mogelijk gemaakt door AW bestratingen.

Hoofdtrainer Harry Kamstra is Nederlands kampioen geworden op de marathon. Dit was uiteraard een huldiging waard

Vrijdagavond 16 juni was het tijd voor de derde race uit de Berghtec competitie

Vrijdagavond 10 mei was het tijd voor de tweede race uit de Berghtec competitie

In 't Harde werd een etappe uit de Free wheel competitie verreden.

Vrijdagavond 21-4 is de eerste wedstrijd van de Berghtec competitie 2017 verreden. Mariëlle Post maakte foto's van deze wedstrijd.

Zaterdag 1 april stond in het teken van de promotiedag. Team MK-basics en Jan en Edwin Korenberg verzorgden clinics voor maar liefst 118 kinderen. Deze geweldige dag werd door William Bakker op de foto gezet.

zaterdag 28 januari trainde een groep wedstrijdrijders van de WijheRuit op de overdekte piste in Heerenveen.

De finale van de Berghtec werd op de reserve datum verreden. Zo regenachtig als het begin van het seizoen zo zonnig finishen we het seizoen. Elina en Dick Berghorst van Berghtec worden hartelijk bedankt voor het sponsoren van deze leuke competitie!!

Dinsdag 14 juni stond deel 1 van de clubkampioenschappen op het programma. half 7 werd er gestart maar helaas kwam er regen waardoor de wedstrijd gestaakt werd.

De tweede wedstrijd van de Berghtec werd vrijdag 3 juni verreden.

Vrijdag 13 mei kon de Berghtec competitie van start gaan. Onder zonnige maar toch koude omstandigheden werden er mooie wedstrijden verreden.

3 mei jl. organiseerde de WijheRuit de tweede etappe van de Free-wheel competitie. Het snelle rondje zorgde voor veel spektakel.

Zaterdag 2 april organiseerde de WijheRuit de jaarlijkse aftrap het skeelerseizoen met de skeeler-promotiedag. Deze dag genieten vele kinderen van leuke clinics en een gezellige sfeer. Niet alleen clubleden maar vooral ook kinderen en ouders die graag eens kennis komen maken met onze mooie sport.

Het clubkampioenschap werd verreden op dinsdag 16 juni en dinsdag 23 juni. Zo konden ook de jongste rijders het clubkampioenschap verrijden en de volgende dag fit naar school. William Bakker maakte de foto's

Vrijdag 5 juni werd de derde wedstrijd van de Berghtec competitie verreden. De jury moest een strak tijd-schema hanteren want er waren zware regenbuien met onweer onderweg. Gelukkig waren de wedstrijden precies op tijd afgerond.

Vrijdagavond 17 April werd onder zonnige omstandigheden de eerste wedstrijd verreden om de Berhtec competitie.

Zaterdag 28 maart 2015 hebben we weer de promotiedag georganiseerd. ruim 100 kinderen met hun ouders bezochten deze dag waardoor de organisatie op een zeer geslaagde dag terugkijkt.

De vrijwilligersavond is gehouden op vrijdag 31 oktober. Hier enkele foto's van deze gezellige avond.

Vrijdag 26 september stond in het teken van de mini-elfstedentocht voor de jeugd. Dit jaarlijks evenement is tevens de afsluiting van het seizoen voor alle jeugdrijders van de club.

Vrijdagavond 19 september werd de finale van de Berghtec-competitie verreden. Met dank aan Sponsor Berghtec van Dick Berghorst heeft onze jeugd weer een prachtige competitie achter de rug.

Het Nederlandse titelstrijd afstanden op de weg werden 29 en 30 augustus verreden. Dit kampioenschap werd door sc Oldebroek 'd Wijheruit samen met SKOV Heerde georganiseerd. Beide deze enkele foto's.

De vierde wedstrijd van de Berghtec competitie is vrijdag 5 september verreden. Hierbij enkele foto's.

24-uur van KIKA gereden door onze recreanten. Hier enkele foto's.

De recreanten-groep van Oldebroek maakten een uitstapje naar de parabolische piste van Heerde. William Bakker maakte daar enkele foto's van.

De zomerstop is halverwege en daarmee het skeelerseizoen al over de helft. Vanaf April was de baan de dagelijks geopend voor jeugdtrainingen recreantentrainingen, trainingen voor de selectie en opleidingsgroep en natuurlijk ook voor de individuele sporter. Verschillende activiteiten hebben we achter de rug, en andere activiteiten zijn nog in de voorbereidende fase. Maar dit alles is was niet mogelijk zonder onze sponsoren, en daarom willen wij u deze nog een keer voorspiegelen zoals ze langs de baan te zien zijn:

Zaterdag juli werd de vijfde wedstrijd om de Stouwdam competitie verreden in Apeldoorn. Zonnige omstandigheden en een prachtige accommodatie zorgden voor mooie wedstrijden. Eduard Vinke maakte hier foto's van.

Een aantal recreanten van onze club hebben meegereden om geld in te zamelen voor Kika, de strijd tegen kinderkanker. € 61.850,00 heeft dit initiatief opgebracht.

Dinsdag 24 juni werd deel 2 van het clubkampioenschap verreden. Vervolgens werden de prijzen uitgedeeld aan de top-3 per categorie en was er voor iedere deelnemer een aandenken.

Het clubkampioenschap wordt dit jaar in twee delen verreden. 17 juni jl. stonden de tijdrit en serie wedstrijden op het programma, 24 juni as. de laatste afstand en natuurlijk de prijsuitreiking

Woensdag avond 18 juni reden een aantal van onze leden de Free-Wheel cup in Heerde. De wedstrijd werd verreden op het sport complex van skeelerclub Oost Veluwe waar men de beschikking heeft over een wegparcours om de skeelerbaan en piste heen. Het was de achtste etappe uit een serie van 13 wedstrijden.

Zaterdag 14 juni werd de Stouwdam competitie verreden in Oldebroek.

Vrijdag avond 13 juni stond de derde wedstrijd van de Berghtec competitie op het programma. William Bakker maakte daar foto's van.

Maandag 9 juni werd het NK marathon verreden in Vorden.

Voor het eerst sinds jaren weer een skeelerwedstrijd in 't Harde. Op een prachtig parcours werd er een etappe uit de Free-Wheel competitie georganiseerd door d' Wijhe Ruit in samenwerking met Oranje-vereniging 't Harde en vele vrijwilligers.

Zaterdag 24 mei is de eerste wedstrijd voor de Stouwdam-competitie verreden in Genemuiden. 13 rijders van onze club hebben daar hun inzet getoond.

De tweede wedstrijd die onder schitterende weersomstandigheden is verreden, wel 70 rijders aan de start verschenen, wat een plezier stralen deze kinderen uit. Genieten.

Met pijn in haar hart maar vanwege veranderde werktijden moest Elona ten Klooster aangeven te stoppen als trainster. 13 mei j.l heeft ze haar laatste training gegeven aan haar groep. Bij deze de foto's van haar afscheid.

De recreanten groep op de woensdag tijdens een training, een prachtige groep die veel plezier heeft en een leerzame avond tijdens de trainingen beleefd

Tijdens koningsdag 2014 werd in Oldebroek de 30ste editie van de skeelermarathon gereden tijdens goede weersomstandigheden

Vandaag 11 April zijn onder mooie omstandigheden de eerste afstanden van het seizoen voor de jongste jeugd afgelegd in wedstrijdverband tijdens het Berghtec toernooi. Er werd weer vanouds gestreden om de juiste plaats te bemachtigen, de opkomst mogen we goed noemen, de organisatie was dan ook tevreden met deze eerste wedstrijd

Vandaag een prachtige promotiedag gehad van onze club, maar liefst 160 kinderen zijn naar de baan gekomen om deze open dag te beleven........Met toppers als Daphne Hendriks, Gerco van de Beek, Marieke Kroes, Ruben Wieberdink, Andrea Hokse en Luc ter Haar was het feest compleet. Het prachtige weer werkte natuurlijk enorm mee..wat hebben de kids een plezier gehad, mooi om vele kinderen weer kennis te laten maken met deze mooie sport.

Vrijdag 20 September was alweer de laatste wedstrijd van het cadomotus/berghtec toernooi in Oldebroek. Het werd opnieuw een mooie avond en op deze laatste dag werd er wederom gestreden om de laatste verschuivingen in het klassement.

Vrijdag 6 September stonden weer 55 rijders aan de start van de CadoMotus Berghtec, zij streden om de eer en genoten zichtbaar van de wedstrijden

Deze zaterdag stond de finale van de landelijke baan wedstrijden op het programma. Als je het inlineskaten beoefent dan kom nog eens ergens. Vandaag was de finale in Medemblik

Wat een kanjers ! Hans, Theo, Egbert, Anneke, Tim en William hebben in 5 uur al 43 ronden afgelegd voor 24Kika.

Diploma skeeleren, dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken door de trainers was een enorm succes.

Foto's van een mooie vrijdag avond skeeleren voor de jeugd tijdens de tweede wedstrijd van het Cadomotus/Berghtec toernooi. Fotograaf: William Bakker

Foto's van de clubkampioenschappen 2013 Fotograaf: William Bakker

Zomaar een stel foto's van een doordeweekse training op de skeelerbaan Fotograaf William Bakker

Foto's van een mooie vrijdag avond skeeleren voor de jeugd tijdens de eerste wedstrijd van het Cadomotus/Berghtec toernooi. Fotograaf: William Bakker

Foto's van de Toer de Dellen 2013

Vandaag waren we te gast op de mooie en snelle baan in Gramsbergen. Deze morgen werd buienradar veelvuldig geraadpleegd of het wel droog zou blijven. Het geluk lachte ons deze morgen toe. Precies op het moment dat de laatste wedstrijd afgelopen was begon het te regenen. Hoeveel mazzel kun je hebben? Fotograaf: Eduard Vinke

Allemaal zitten wij te wachten op mooi de voorjaarsdagen. Helaas zijn er al verschillende trainingen in het water gevallen. Onze trainers van de dinsdaggroepen organiseren tijdens de dagen dat de baan nat is verschillende traingen zonder de skeelers als vervangende skeelertraining. Als de baan nat is en het regent op het trainings uur niet gaan ze naar buiten voor verschillende oefeningen en activiteiten, mocht het op het moment van de trainingen regenen dan worden deze in de kantine gehouden. Fotograaf: Nienke Wierenga

Deze dag waren we te gast in Rijssen. Onderweg was de weg nog hier en daar nat; maar in Rijssen was de baan, tot onze opluchting, gelukkig droog. Om half tien kregen we af en toe een knipoog van de zon te zien en viel ook het startschot voor de eerste deelnemer. De wedstrijden werden in een vlot tempo afgewerkt
Fotograaf: Eduard Vinke

Deze zaterdag stond de eerste Stouwdam competitie op de kalender. (Heerde) De ochtend begon koud; maar het was droog. De rijders prefereren een droge baan. In de loop van de dag deed de zon goed zijn best en was het aangenaam verpozen langs de baan. Fotograaf: Eduard Vinke

Ondanks de kou was er een flinke opkomst van de jeugd tijdens de jaarlijkse Univé Skeeler promotiedag. Maar liefst 54 kinderen mochten wij begroeten voor de skeelerclinics die werden gegeven door het schaats- en skeelerteam van Werven. Fotograaf: William Bakker

De Recreanten van de Skeelerclub hebben op woensdag 8 mei hun jaarlijkse poldertocht gehouden. Vanaf de Stobbenweg (net over de brug bij Elburg) maakte de ene groep een ronde via Elburgerweg-Biddingringweg-Hanzeweg-Oudebosweg en via de Elburgerweg terug naar de startplaats en de andere groep een iets kleinere ronde via de Elburgerweg-Biddingringweg-Haringweg en via de Elburgerweg weer terug naar de startplaats.