Aanstaande woensdag 10 mei staat alweer de derde editie van een regiowedstrijd op ’t Harde op het programma voor de Freewheel inline cup regio Oost.
Diverse categorie├źn zoals de Kadetten, Junioren, Senioren en Masters hebben hier de mogelijkheid te starten.
De Start/Finish zal plaats vinden aan de Nijverheidsweg tegenover de hoofdsponsor van deze avond Mogema. Het betreft de tweede wedstrijd in deze competitie maar gezien de wedstrijd in Eefde door de weersomstandigheden in het water viel staan de rijders te popelen om te starten op het 850 meter lange en zeer snelle parcours. Het eerste startschot zal klinken om 19.30 uur voor de Kadetten en Dames, de Heren senioren en Junioren samen met de Masters zullen om 20.00 uur worden weggeschoten.
 
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door skeelerclub Oldebroek in samenwerking met de KNSB. De kleedkamers worden beschikbaar gesteld door de plaatselijke voetbalvereniging SV ’t Harde. Sponsoren zijn Dakdekkersbedrijf Dunnewind- de Lange, Companjen Constructies, Wetra transport, Salverda Bouw, Unive Verzekeringen, JKDranghekken verhuur, Berghtec Glas en schilderwerk, T.M.I. Bosch, AW Bestrating en de verkeersbegeleiding via J.A.G. Events.
 
Toegang is gratis.
Geniet van dit spektakel!!!