De eerste sponsoractie is gedaan door de jeugd. En wat hebben jullie je best gedaan. Er is heel wat geld ingezameld voor het rijden van de sponsorronden. Dit werd gedaan de dinsdag na de promotiedag. Meester Harry telde af en daar gingen ze. Fanatiek tot en met. De meesten hadden een vast bedrag bijeen vergaard, maar een aantal werden ook per ronde gesponsord. En dat was te merken. Rode hoofden, handen op de knieën, maar niet opgeven hoor!

De winnaar van deze actie is geworden: Celine Evink. Je hebt een prachtig bedrag bij elkaar geskeelerd Celine. Veel plezier met je prijs!

Tegelijk willen we iedereen bedanken die hebben meegedaan aan de sponsorrondes. Bij elkaar hebben we het prachtige bedrag van €978,00 opgehaald. Een hoger bedrag dan andere jaren, waar we als club ontzettend blij en trots op zijn.

Stroopwafelactie

Nog moe van de sponsorrondes konden jullie weer aan de slag met lijstjes. Dit keer om stroopwafels te verkopen. Maar ook dit keer hebben jullie je niet onbetuigd gelaten. Zowel de jeugdleden als de recreanten hebben veel verkocht. Heel Oldebroek en omstreken eet de komende tijd stroopwafels. Maar liefst 60 dozen van 15 pakjes zijn richting Oldebroek gegaan. We moesten zelfs nog dozen nabestellen. Het heeft onze club het prachtige bedrag van ruim €1000,00 winst opgeleverd.

Ook dit keer zijn er prijzen uitgereikt aan leden die het meeste hebben verkocht. Voor de jeugdleden ging de prijs naar Ines van der Kroon. Je hebt heel goed je best gedaan Ines! Maar liefst 44 pakjes stroopwafels verkocht.

De prijs voor de recreanten ging naar Eibert Beijeman. Hij heeft goed gehoor gegeven aan de tip om op het werk wat te verkopen. Dat leverde hem een bestelling op van 165 pakjes. Heel hartelijk bedankt.

Als bestuur zijn we erg trots op jullie inzet. Zoals jullie weten is er veel geld nodig voor de nieuwe baan, waar we zo met z’n allen naar uit zien. Als we er met elkaar er de schouders onder zetten, dan komt het vast goed. We zijn niet voor niets de ‘Leukste sportclub van de Veluwe’!