Finale Berghtec-toernooi Skeelerclub Oldebroek

Na gedurende het skeelerseizoen vier keer een wedstrijd te hebben gereden, was het op 19 september tijd voor de finale, voorafgaand aan deze finale werd de hoofdsponsor van dit toernooi Dick Berghorst van Berghtec onderhoud uit Kampen een prachtige bos bloemen aangeboden. Berghtec onderhoud uit Kampen heeft dit jaar niet alleen de bekers en alles wat erbij komt verzorgd maar ook nog eens alle juryleden in toernooi tenue gestoken.

Dit heeft afgelopen jaar voor een mooie uitstraling gezorgd tijdens het toernooi en waren alle juryleden goed herkenbaar langs de wedstrijd baan. Een geweldig gebaar van Berghtec onderhoud uit Kampen, waar wij als club dan ook enorm dankbaar voor zijn.

 

web

Foto: Eddy Bossenbroek

De prachtige bekers ook beschikbaar gesteld door Berghtec onderhoud uit Kampen schitterden de kinderen al tegemoet……

20140919_SP39_B0093

Foto: Eddy Bossenbroek

 

Dit gaf nog eens extra motivatie om hard te skeeleren. Eerst reden de deelnemers een tijdrit, altijd spannend of je je tijd verbeterd hebt en op vanuit welke plaats je naar de volgende afstand gaat. Vervolgens werden er per categorie nog twee wedstrijden gereden. Alle kinderen konden na afloop een frikandel in de kantine ophalen en daar hadden ze best zin in. Ondertussen kon de jury de eindklassementen berekenen, spannend of ze ook een beker had gewonnen.

Stralende gezichten op het podium, maar ook ernaast, want iedereen kreeg een mooi aandenken. En dat niet alleen, voor elk kind was er een mooi sleutelhangerlampje van Berghtec, uitgereikt door Elina Berghorst.

De organisatie is blij met dit geslaagde toernooi en hopen dat we volgend jaar 2015 opnieuw zoveel wedstrijdrijders (gemiddeld 75) aan de start mogen begroeten.

Eddy Bossenbroek heeft deze avond de foto’s gemaakt en deze zijn ook op zijn site www.nwvfoto.nl te bewonderen, ook daarvoor dank.