PROEFLES
INSCHRIJVING

Leuk dat je met onze vereniging wilt komen kennismaken. Jouw aanmelding voor de proefles zien wij graag via dit formulier. Vanaf dinsdag 29 maart starten we weer met de proeflessen.

Door het invullen van het proeflesformulier wordt je geregistreerd als proeflesser bij onze vereniging, en als aspirant bij de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.
Wij nemen, meestal via e-mail, contact met je op om af te spreken wanneer jij of je kind kan deelnemen aan de proefles.

  Ik wil graag een proefles volgen op:

  Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid om te lenen tijdens de training:

  Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

  Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan ook kenbaar aan de betreffende fotograaf.


  Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt(*).
  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring (*).