Welkom bij Skeelerclub Oldebroek
  Bestuur en trainers heten je van harte welkom bij onze vereniging. Leuk dat je met onze vereniging wilt komen kennismaken. Jouw aanmelding voor de proefles zien wij graag via dit formulier.
  Door het invullen van het proeflesformulier wordt je geregistreerd als proeflesser bij onze vereniging, en als aspirant bij de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.

  Wij nemen contact met je op om af te spreken wanneer jij of je kind kan deelnemen aan de proefles.

  Enkele aandachtspuntjes:
  - Breng bij voorkeur je eigen skeelers/skates, helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers mee. Je kunt deze ook van ons lenen. Graag even aangeven op het formulier.
  - Meld je even bij de trainers. Deze vind je voorafgaand aan de training meestal bij de ingang van de kantine.
  - Breng zelf een bidon met bijvoorbeeld water. Deze neem je mee de baan/piste op. Tijdens de training zal er een korte drinkpauze zijn.
  - Draag bij voorkeur sportieve kleding. Wijde kleding geeft een iets groter kans op vallen.
  - Zet eerst je helm op en trek dan pas je skeelers aan. Na afloop van de training trek je eerst je skeelers uit en dan pas zet je je helm af.
  - Welke skeelers of skates? Dat maakt niet uit. Belangrijk is dat ze goed passen en je ondersteuning bieden. Skates kun je ook bij ons lenen.
  - Zie voor de trainingstijden de website https://wijheruit.nl/weekoverzicht-trainingen/ of de agenda op onze website wijheruit.nl
  In deze tijd gelden er bijzondere regels. De regels kun je vinden op onze website https://wijheruit.nl/clubregels-trainingen-vanaf-8-juni/. Lees deze goed door en wanneer van toepassing bespreek ze met je kind.

  Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

  Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan kenbaar aan de betreffende fotograaf.

  Ik heb geen bezwaar tegen het plaatsen van foto's en video's waarop ik mogelijk te zien ben.
  Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt.
  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.