WORD LID VAN SKEELERCLUB OLDEBROEK

Skeelerclub Oldebroek laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam en gezond skeeleren is.

Sport samen en schrijf je zo snel mogelijk in bij Skeelerclub Oldebroek.

WORD LID

STEUN

13,50/jaar
 • STEUNEND LID

PUPILLEN

80/jaar
 • EERST PROBEREN?

JUNIOREN

90/jaar
 • EERST PROBEREN?

SENIOREN

130/jaar
 • EERST PROBEREN?

WORD VANDAAG  NOG LID

  Welkom bij Skeelerclub Oldebroek
  Bestuur en trainers heten je van harte welkom bij onze vereniging. Wij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen.

  Na twee* gratis proeflessen ontvangen wij graag jouw aanmelding.
  Lid worden van de vereniging kan door onderstaand aanmeldingsformulier volledig in te vullen en vervolgens te klikken op Word lid.
  Door het invullen van het aanmeldingsformulier wordt je niet alleen lid van de vereniging, maar ook van de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.

  De contributie wordt in één termijn geïnd via automatische incasso in de maand mei. In de gemeente Oldebroek kun een tegemoetkoming ontvangen in de contributie via het Jeugdfonds (zie hiervoor het bericht: Mag ik straks ook weer meedoen op deze website).
  Extra kosten voor bijvoorbeeld wintertraining, regionale wedstrijden of activiteiten betaal je bij opgave aan de organisator.
  De vereniging beschikt over clubkleding. Wij stellen het op prijs wanneer leden in de clubkleding trainen en aan wedstrijden deelnemen.
  Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

  Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan kenbaar aan de betreffende fotograaf.


  Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt.
  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

  Machtiging automatische incasso
  Ondergetekende machtigt hierbij Skeelerclub Oldebroek e.o. om jaarlijks een bedrag te doen afschrijven van zijn/haar bankrekening inzake de contributie/het lidmaatschap.