WORD LID

Skeelerclub Oldebroek laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam en gezond skeeleren is. Sport samen en schrijf je zo snel mogelijk in bij Skeelerclub Oldebroek.

INSCHRIJVING

  Wil je lid worden van Skeelerclub Oldebroek?
  Bestuur en trainers heten je van harte welkom bij onze vereniging. Wij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen.

  Lid worden van de vereniging kan door onderstaand aanmeldingsformulier volledig in te vullen en vervolgens te klikken op Word lid.
  Door het invullen van het aanmeldingsformulier wordt je niet alleen lid van de vereniging, maar ook van de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.
  Jij hebt de mogelijkheid om vanaf maart 2022 eerst twee* gratis proeflessen te volgen, waarna jij je aanmeldt als nieuw lid.

  Ja, ik wil me aanmelden als nieuw lid!

  Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan ook kenbaar aan de betreffende fotograaf.

  Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.


  Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt.
  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

  Eén keer per jaar wordt het geld voor de contributie automatisch van je bankrekening naar de sportvereniging overgemaakt. Je ontvangt hierover vooraf een bericht via een e-mail.
  De gemeente Oldebroek biedt een tegemoetkoming in de contributie. Meer informatie op https://wijheruit.nl/jeugd-en-volwassenenfonds-gemeente-oldebroek/.

  Machtiging automatische incasso

  Ondergetekende machtigt hierbij Skeelerclub Oldebroek e.o. om jaarlijks een bedrag te doen afschrijven van zijn/haar bankrekening inzake de contributie/het lidmaatschap.

  STEUN

  13,50/jaar
  • STEUNEND LID

  PUPILLEN

  80/jaar
  • t/m 12 jaar

  JUNIOREN

  90/jaar
  • 13 – 18 jaar

  VOLWASSENEN

  130/jaar
  • 18+ jaar