Vrijdag 4 september om 15.00 uur start de 24-kika in Biddinghuizen. Een etmaal skeeleren om een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker. Onze club is erg trots dat er 4 teams met “Wijheruit” leden en een solist (Jan Klompmaker) aan de start verschijnt van dit evenement. Bijzonder vooral de twee kids teams die dit voor hun leeftijdgenoten gaan doen.

Kika-logo

De echte start is weliswaar om 15.00 uur maar de voorbereiding is natuurlijk al vele weken terug begonnen. Zo zijn er sponsoren gezocht om het verplichte inschrijfbedrag te kunnen voldoen. Moesten de kinderen hun ouders toestemming vragen om 24 uur van huis te mogen en de scholen bereidt vinden om vrijaf te geven voor dit evenement. Verder is er getraind, ook op het 3 kilometer parcours van Flevonice en hebben de kinderen ook zelf nog hun best gedaan om zoveel mogelijk euro’s bij elkaar te halen Kika.

foto: Laurens van Heerde

foto: Laurens van Heerde

De recreanten hebben aandacht gevraagd en gekregen van de Stentor in de rubriek “mijn goede doel”. Het artikel werd begin augustus geplaatst waardoor er een groot publiek is bereikt. In het artiekel wat opgemaakt werd met een foto van Lauren van Heerde.

Donderdagavond 3 september zijn er een aantal mensen het tentenkamp gaan opzetten om mooie en gezellige plek te creëren voor alle deelnemers en belangstellenden. Want natuurlijk hopen de deelnemers ook op support van familie vrienden bekenden sponsoren en dergelijke.

IMG_1782

 

De website van de organisatie meld al ruim € 16.000 binnen te hebben tot nu toe dus dat beloofd weer een succesvolle editie te worden. De weerberichten zijn niet heel goed maar voor het goede doel zullen de honderden deelnemers hun uiterste best doen om de prestatie tocht te volbrengen, en de zieke kinderen een zonnige toekomst te geven.