De verjaardag van onze koning staat wederom in het teken van de eerste etappe van de KNSB marathoncup skeeleren. Althans voor de organisatie van ‘d WijheRuit en hopelijk voor een groot aantal rijders en veel publiek. Het programma zoals het er tot nu toe uitziet laat de heren B-rijders aangevuld met een aantal Masters c-rijders en junioren om 16.00 uur vertrekken voor 30km strijd. De senioren dames zullen vervolgens met de junioren dames om 17.00 uur uit de startblokken gaan. En als spektakelstuk mogen de heren A-rijders om 18.00 uur hun show opvoeren.

Dit alles doen de rijders voor de welbegeerde kussen van ons “eigen” skeelertalent Alyne Boerman. Alyne zal zich later deze week nader introduceren maar reken er maar op dat hiervoor gestreden wordt. Zeker nadat ze door kapper Koele en Dickhof mode tot in de puntjes verzorgd de deelnemers welkom zal heten.

Een wedstrijd kan zoals bekend enkel doorgang hebben wanneer er financiƫle middelen beschikbaar worden gesteld, in het bijzonder danken wij daarom onze superhoofdsponsor

en hoofdsponsoren:

En daarnaast ook nog een heleboel andere sponsoren, samen met de organisatie en vrijwilligers.

Al met al is de voorbereiding weer op en top in orde en nu maar hopen dat er veel mensen inclusief het mooie weer op ons Konings feestje te gast zullen zijn.