LBJ Heerde

Deze zaterdag reisden we af naar Heerde . De wekker kon een uurtje later gezet worden dan afgelopen zaterdag. Toen we aankwamen begon er een vriendelijk zonnetje te schijnen. De organisatie hield de vaart er goed in om voor de voorspelde regen klaar te zijn. Dit lukte prima en alle rijders konden op een droge baan acteren.

Bij de pupillen 1 M kwam Annelien Stoel in de baan. Zij kon vandaag geen potten breken. De sprint liep nog aardig, 13e plek, maar de overige nummers kwam zij er niet aan te pas. Een 16e plek in de einduitslag was het gevolg.

Bij de kadetten M kwamen Alise Smit en Emma van Echteren in de baan. De sprint verliep bij beide dames redelijk met resp. een 15e en 18e plek. Op de overige afstanden konden zij ook geen antwoord geven op de snellere dames. Een 17e plek voor Alise en een 19e plek voor Emma was het behaalde resultaat deze dag.

Bij de kadetten J  reed Edwin Korenberg naar een fraaie 6e plek op de 1000 meter. Bij de andere afstanden was het resultaat iets minder. Bij de afvalkoers liep het niet helemaal volgens plan en moest je er veel te vroeg af. Weer een leermoment en volgende keer beter Een 10e plek in de einduitslag was het resultaat vandaag.

Kevin Spronk reed naar een 21e plek. Zijn afvalkoers reed hij goed en dit resulteerde in een 15e plek.

Herrald Vinke reed naar een 25e plek. De sprint verliep dit keer het beste met een 21e plek.

Bij de junioren J deed Jan Korenberg van zich spreken tijdens de afvalkoers. Hier werd hij keurig 4e. De puntenkoers en afvalkoers zijn op dit moment de afstanden waar jij met de besten mee komt. Keurig gedaan ook dit keer weer. In de eindklassering van deze dag werd jij 7e.

Al met al een dag met wisselend succes en hier en daar een teleurstelling.

Als laatste nog een korte maar krachtige uitspraak van de door mij wel eens vaker aangehaalde Foppe de Haan `TRAINEN MAAKT JE BETER`

Auteur, Bertus Stoel