Zaterdag 11 september werd er een regionale jeugdskeelerwedstrijd in de Stouwdamcompetitie verreden op de piste van skeelerclub Oldebroek. Er waren zo’n 90 deelnemers afgereisd naar Oldebroek voor de vijfde van de in totaal zes wedstrijden.

De dag startte vanmorgen om 9.30 uur met een tijdrit over 100m. Daarna reden alle leeftijdsgroepen een wedstrijd in line, waarbij er maximaal 5 deelnemers tegelijkertijd in de baan zijn. Tot slot werd er een afvalkoers gereden waarbij alle deelnemers per leeftijdsgroep tegelijkertijd aan de start staan.

Naast de vaste deelnemers vanuit Skeelerclub Oldebroek waren er vandaag zo’n 10 kinderen die voor het eerst deelname aan deze regionale jeugdwedstrijd. Een mooie ervaring.
Succes was er voor verschillende rijders van Skeelerclub Oldebroek. Winst was er voor Renske Winkoop (Nijkerk) bij de meisjes pupillen 2 (8-9 jaar) en Twan van de Poppe (Elburg) bij de jongens pupillen 1 (11-12 jaar).  Jasmijn Smit (Zwolle) behaalde een mooie 2e plaats bij de meisjes pupillen 3 (7-8 jaar) en Kyra Kamstra (Hattem) bij de meisjes pupillen 1 (11-12 jaar).

Uitslag en tussenklassement

2e plaats Kyra

2e plaats Kyra

 

1e plaats Renske

2e plaats Jasmijn

2e plaats Jasmijn

1e plaats Twan

1e plaats Twan