Zaterdag 13 september was het nationaal pupillen toernooi in Heerde. Dit is een nationaal toernooi voor de jongste categorieën die normaal alleen tegen hun regionale leeftijdsgenootjes rijden.

Esther Korenberg

Esther Korenberg

Esther Korenberg reed bij de pupillen 3 meisjes naar een mooie 8e plek. Op de sprint een 10e plaats, op de tussenafstand een 9e plaats en op de slotafstand, de puntenkoers, een mooie 5e plaats. Goed gereden Esther!

Na dit pupillen toernooi stond de finale van de landelijke baancompetitie op het programma. Dit maal had onze vereniging 4 rijders aan de start. Bij de kadetten meisjes kwamen Alise Smit en Annelien Stoel in de baan. Bij de kadetten jongens Kevin Spronk en Herrald Vinke.

Er stonden vandaag 2 onderdelen op het programma. De 300 meter sprint en de puntenkoers.

Alise Smit

Alise Smit

 

Alise Smit kwam met een 7e plek goed voor de dag. Annelien Stoel moest met de 16e plek genoegen nemen. Op de puntenkoers streden de dames dapper mee in de middenmoot. Annelien werd 14e  en Alise 15e. In het dagklassement werd Alise 8e en Annelien 15.

Annelien Stoel

Annelien Stoel

Kevin Spronk reed op de 300 meter naar een 15e plek. Op de puntenkoers reed hij naar plek 8. In het dagklassement werd hij 11e.

Kevin Spronk

Kevin Spronk

Herrald werd met een 25e plek op de sprint en een 23e plek op de puntenkoers 24e in het dagklassement.

 

herrald Vinke

herrald Vinke

Eindklassering van onze rijders op de landelijke baan: Alise Smit 16e, Annelien Stoel 21e, Kevin Spronk 6e, Herrald Vinke 22e, Edwin Korenberg 19e en Wilbert Boer 40e

 

Alle daguitslagen van het pupillen toernooi vind u hier , de daguitslag van de landelijke baan wedstrijd vind u hier. Het algemeen klassement van de landelijke baan vind u hier