Skeelerclub Oldebroek eo is trots te mogen melden dat LMB Wielink BV zich als sponsor aan onze club heeft verbonden. Als dank werd er vandaag een bloemetje overhandigd door Tonnie van Tongeren aan onze nieuwe sponsor Gerrit Wielink.

Een mooie gelegenheid vandaag gezien onze nieuwe prachtige Stiga frontmaaier afgeleverd werd bij de club welke mede mogelijk gemaakt is door LMB Wielink BV.

Als landbouwmechanisatie specialist kunt u bij LMB Wielink het juiste advies voor een nieuw of gebruikte machine verwachten. Tevens bieden zij u goede service d.m.v. ruim assortiment aan onderdelen in het magazijn te hebben liggen, gevestigd naast de werkplaats aan de Westerweg 14 in Oosterwolde. Als extra service is het mogelijk om onderhoud en reparatie bij u aan huis te doen, of dat ze uw machine halen en terug brengen.

LMB Wielink is 1988 gestart en uitgegroeid naar een bedrijf met 8 vaste medewerkers, inmiddels in een schitterend nieuw pand. Het leveringsprogramma bestaat onder andere uit John Deere, Lely, Stoll, Schuitenmaker, BVL en Giant.

Schroom niet, bezoek eens dit prachtige bedrijf aan de Westerweg 14 te Oosterwolde.