NIEUWS2020-06-22T15:52:51+01:00

SKEELERCLUB OLDEBROEK

NIEUWS

Clubregels vanaf 15 december 2020

31/12/2020|

Hier vind je de nieuwste Clubregels vanaf 15 december. Voor de jeugd geldt dat zijn gewoon buiten kunnen trainen, maar dat de ouders niet op het terrein mogen komen. Er was gepland om in de [...]

Raboclub support

31/12/2020|

De Raboclubsupport actie heeft onze club een bedrag van €420,88 opgeleverd. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Vrijwilliger van het jaar 2020

31/12/2020|

In een normaal jaar sluiten we als club het seizoen af met een vrijwilligersavond, waarbij diverse vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Dus bedachten we smoesje om de [...]

Rabo ClubSupport

19/10/2020|

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport en stem voor 25 oktober. Leden van Rabobank Noord Veluwe kunnen stemmen op onze club. De opbrengst gaan wij gebruiken [...]

Trainingen komende tijd

19/10/2020|

Vanaf dinsdag 20 oktober zal er training zijn op de dinsdagavond voor alle groepen. Voor de jeugd is er training van 18.15 tot 19.15 uur en voor iedereen 18+ jaar van 19.30 tot 20.30 uur. [...]

Meer Berichten Laden

WORD LID

  Welkom bij Skeelerclub Oldebroek
  Bestuur en trainers heten je van harte welkom bij onze vereniging. Wij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen.

  Na twee* gratis proeflessen ontvangen wij graag jouw aanmelding.
  Lid worden van de vereniging kan door onderstaand aanmeldingsformulier volledig in te vullen en vervolgens te klikken op Word lid.
  Door het invullen van het aanmeldingsformulier wordt je niet alleen lid van de vereniging, maar ook van de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.

  De contributie wordt in één termijn geïnd via automatische incasso in de maand mei. In de gemeente Oldebroek kun een tegemoetkoming ontvangen in de contributie via het Jeugdfonds (zie hiervoor het bericht: Mag ik straks ook weer meedoen op deze website).
  Extra kosten voor bijvoorbeeld wintertraining, regionale wedstrijden of activiteiten betaal je bij opgave aan de organisator.
  De vereniging beschikt over clubkleding. Wij stellen het op prijs wanneer leden in de clubkleding trainen en aan wedstrijden deelnemen.
  Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

  Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan kenbaar aan de betreffende fotograaf.


  Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt.
  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

  Machtiging automatische incasso
  Ondergetekende machtigt hierbij Skeelerclub Oldebroek e.o. om jaarlijks een bedrag te doen afschrijven van zijn/haar bankrekening inzake de contributie/het lidmaatschap.

  Ga naar de bovenkant