NIEUWS2020-06-22T15:52:51+01:00

SKEELERCLUB OLDEBROEK

NIEUWS

Zomerkamp

28/07/2020|

Een zomerkamp? Ja, een zomerkamp op de skeelerclub! Met enig voorbehoud (eventuele nieuwe coronamaatregelen) wordt er een zomerkamp georganiseerd van vrijdagmiddag 14 augustus 15.00 uur tot en met zaterdagmiddag 15 augustus 17.00 uur voor iedereen [...]

Stroopwafelactie

16/07/2020|

Vanaf 13 juli beginnen we weer met onze stroopwafelactie in samenwerking met Markus Stroopwafels. We hopen dat iedereen (weer) meedoet met deze smakelijke actie. Het is leuk en leerzaam om je samen in te zetten [...]

Vrijwilligers gezocht bij wedstrijden

16/07/2020|

De eerste Berghtec wedstrijden zullen plaatsvinden op dinsdagavond 11 augustus en dinsdagavond 25 augustus. We zoeken hiervoor nog ouders/vrijwilligers die hierbij willen assisteren. Taken die zoal bij een wedstrijd komen kijken: klaarzetten tijdwaarneming, aanmelding ter [...]

Nieuwe plek om skeelers aan te trekken

16/07/2020|

Om het coronavirus zo min mogelijk kans te geven zich op nieuw te verspreiden, houden we ons allemaal zoveel mogelijk aan de nieuwste regels. Je vindt alle regels hier. Vermijd de smalste plekken op het [...]

Geen zomerstop skeelertrainingen

16/07/2020|

In de zomervakantie zijn er ook trainingen voor de jeugd, opleiding, selectie en recreanten. Dit in tegenstelling tot andere jaren waarin we een zomerstop hadden voor de jeugd. Er zijn wel minder trainers aanwezig, verschillende [...]

Stouwdamcompetitie 2020

16/07/2020|

De laatste twee geplande wedstrijden van het seizoen 2020 kunnen, als de regels zo blijven, verreden worden. De Stouwdam competitie is een regionale competitie voor de jeugd. Alle leden uit groep 1 t/m 6, opleiding [...]

Jaarverslag 2019

14/07/2020|

Het Jaarverslag 2019 is hier te vinden. Een verslag vol met foto's van alle mooie activiteiten van afgelopen jaar, de werkzaamheden aan de piste en de opening.

Meer Berichten Laden

WORD LID

Welkom bij Skeelerclub Oldebroek
Bestuur en trainers heten je van harte welkom bij onze vereniging. Wij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen.

Na twee* gratis proeflessen ontvangen wij graag jouw aanmelding.
Lid worden van de vereniging kan door onderstaand aanmeldingsformulier volledig in te vullen en vervolgens te klikken op Word lid.
Door het invullen van het aanmeldingsformulier wordt je niet alleen lid van de vereniging, maar ook van de KNSB (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Op deze manier ben je verzekerd tijdens het beoefenen van de sport.

De contributie wordt in één termijn geïnd via automatische incasso in de maand mei. In de gemeente Oldebroek kun een tegemoetkoming ontvangen in de contributie via het Jeugdfonds (zie hiervoor het bericht: Mag ik straks ook weer meedoen op deze website).
Extra kosten voor bijvoorbeeld wintertraining, regionale wedstrijden of activiteiten betaal je bij opgave aan de organisator.
De vereniging beschikt over clubkleding. Wij stellen het op prijs wanneer leden in de clubkleding trainen en aan wedstrijden deelnemen.
Je gegevens worden door Skeelerclub Oldebroek met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap worden in onze administratie en bij de KNSB geregistreerd (Mijn KNSB). Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

Tijdens trainingen en activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die geplaatst worden op onze digitale kanalen. Tijdens wedstrijden kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt door aanwezig fotografen. Wilt u dit niet, maakt u dit dan kenbaar aan de betreffende fotograaf.


Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde (persoons)gegevens door de club en de KNSB waarvan ik indirect lid wordt.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

Machtiging automatische incasso
Ondergetekende machtigt hierbij Skeelerclub Oldebroek e.o. om jaarlijks een bedrag te doen afschrijven van zijn/haar bankrekening inzake de contributie/het lidmaatschap.