ONZE CLUB

Skeelerclub Oldebroek e.o bestaat sinds 1986 en is een vereniging voor skeeleraars uit Oldebroek en omgeving.
Sinds 2019 maakt de accommodatie onderdeel uit van de Buitensport Accommodatie Oldebroek. Deze werd op 30 augustus 2019 officieel geopend. In de video een impressie van onze vereniging en de andere verenigingen/activiteiten die je kunt beoefenen op deze buitensportaccommodatie.

PROEF LESSEN

Wil je met onze club komen kennismaken? Je bent van harte welkom om gratis kennis te maken tijdens de open dag of gedurende twee proeflessen. Zie ook onze agenda en weekplanning voor data en tijden.

Nieuw: proeflessen volwassenen. Lees hier meer.

TRAININGEN JEUGD

Tijdens de jeugdtraining op dinsdagavond zijn er zes groepjes. Elke groepje heeft een eigen trainer. Deze trainer legt jou de oefeningen uit en geeft aan welke spelletjes je waar en wanneer gaat doen.
Elke training start met een warming-up. In de warming-up bereid je je voor op de training, door bijvoorbeeld een stukje in te lopen, rek- en/of strekoefeningen te doen of een spelletje. De warming-up is altijd gezamenlijk onder leiding van je trainer. Neem dus altijd je sportschoenen mee!

Na de warming-up ga je je helm opzetten, je beschermmaterialen aantrekken en ten slotte je skeelers aan doen. Daarna meld je je bij je groep op de vaste verzamelplaats. Vervolgens start de training. In de training krijg je opdrachten, oefeningen en spelletjes.
De trainer bepaalt ook wanneer je door mag naar de volgende groep. Hierdoor zijn duidelijke afspraken tussen de trainers gemaakt over recht op je skeelers staan, pootje over, enzovoorts.

Wat neem je mee naar de training?

  • Skeelers
  • Helm en overige beschermmaterialen
  • Sportschoenen (of die heb je aan)
  • Kleding waarin je wilt skeeleren of die heb je al aan
  • Flesje water voor tijdens of na de training
  • Extra jas of trui om na de training aan te doen
  • Droge kleding mocht er kans zijn op regen tijdens de training
  • (Inbus)sleuteltje om je wielen vast te zetten

TRAININGEN SENIOREN/ RECREANTEN

Skeelerclub Oldebroek kent een leuke grote recreantengroep met deelnemers in de leeftijd van 18 tot 70+ jaar die op de woensdagavonden trainen.Er wordt om 19.15 uur verzameld op baan om gezamenlijk een lichte warming up te doen. Vanaf 19.305 uur wordt er getraind, waarbij ruimte is voor beginners tot gevorderden. In de eerste weken van het seizoen ligt de nadruk op techniek. Daarna is er meer aandacht voor uithoudingsvermogen en conditie met afwisselende trainingen, tochtjes in de polder en pistetraining. Regelmatig drinken we na afloop gezamenlijk koffie.

De club biedt de mogelijkheid om kennis te maken te maken met de recreantengroep via twee proeftrainingen. 

VERHUUR & CLINICS

Lees hier meer over de mogelijkheden voor het huren van onze skeelerkar met skates en beschermmaterialen en clinic mogelijkheden.

CLUBKLEDING

Clubkleding

50% korting op alle clubkleding zolang de voorraad strekt

De clubkleding vergroot de uitstraling en de herkenbaarheid van de skeelervereniging en het is van belang dat onze kledingsponsors worden gezien. Wij stellen het dan ook op prijs dat leden in clubkleding trainen en deelnemen aan wedstrijden.

Verkoop kleding: Angela Korenberg | 06 – 12809682

Soort pak Prijs incl. korting
Skeelerpak € 25,00
Skeelerjack € 20,00
Wielershirt (alleen volwassen maten) € 27,00
Skeelerbroekje (alleen volwassen maten) € 15,00

LINKS

SKEELERCLUB OLDEBROEK

WORD LID