Opnieuw mogen wij een sponsor begroeten bij onze skeelervereniging.

Trots presenteren wij onze sponsor “Veldman Coaching en interim-management”. Eigenaar Cees Veldman hebben we leren kennen als een betrouwbaar, loyaal en gepassioneerd persoon, die met zijn kennis en ervaring je doet geloven in kansen die er zijn in de maatschappij. Op dit moment zitten wij als Skeelerclub Oldebroek e.o. in het traject om een ”buitensportaccommodatie” te creëren aan de Stouwdamsweg te Oldebroek. Veldman speelt daar een belangrijke rol in. Met zijn expertise en gedrevenheid heeft hij al veel voor ons kunnen betekenen. Daarom heten wij hem als sponsor van harte welkom en vertrouwen wij op een langdurige en vruchtbare samenwerking. Als dank kreeg Cees Veldman een bloemetje namens de vereniging aangeboden door bestuurslid Tonnie van Tongeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ”Veldman Coaching en interim management” en op zoek naar maatwerk? Een korte samenvatting van de activiteiten:

Wie is Cees Veldman?

Talent in organisaties op de juiste manier inzetten: dat is wat hij het liefst doet. In het dagelijks leven ondersteunt hij organisaties als coach en interim manager.

Coaching Als coach kan hij je helpen als nadenkt over een volgende stap of een nieuwe uitdaging. Soms wil je alleen maar inzicht krijgen in je eigen gedrag en werkstijl en ben je benieuwd wat je kunt verbeteren. Maar coaching kan ook helpen als vastloopt en het prettig is als er iemand van buiten de organisatie met je meekijkt. Hij geeft ook teamcoaching aan collega’s die dezelfde leervragen hebben of aan teams die beter willen samenwerken.

Interim management Met veel passie, kennis en ervaring ondersteunt hij organisaties als er plotseling een leidinggevende weg gaat of als er een reorganisatie plaatsvindt. Veldman kan zich snel inleven in de organisatie en de vraagstukken die er liggen. Als er een team moet worden gevormd, doet hij dat met respect voor ieders individuele capaciteiten. Door zijn ervaring als coach weet hij mensen te motiveren en helpt hen om zich te ontwikkelen.

Voor meer informatie kun je terecht op zijn website www.ve-co.nl