Zaterdagochtend 29 maart 8 uur, de eerste vrijwilligers zijn al bezig om alles op te bouwen voor de promotiedag. De Univéboog gaat de lucht in, tafels worden naar buiten gesjouwd, het springkussen opgezet, broodjes gesmeerd en koffie gezet, de jurywagen wordt mooi versierd voor de opening later op de dag. Een kleine 30 vrijwilligers zijn allemaal druk in de weer om de kinderen straks te kunnen ontvangen.
Om een uur of 10 melden ook de topskeeleraars zich in Oldebroek, na een kop koffie en spoedoverleg gaan zij zich ook gereed maken voor de clinics met de kinderen.

Promotiedag 2014 026_03-30-2014

(v.l.n.r. Luc ter Haar, Sharon Hendriks, Ruben Wieberdink, Gerco van de Beek, Andrea Hokse en Marieke Kroes)

 

En dan…. tegen kwart over 10 komen ze, de kinderen, lange rijen voor de inschrijving en het gaat maar door. Niet de verwachte 60 kinderen, maar liefst 160 kinderen tellen we op de inschrijflijsten, een record deelname, geweldig!  En dan kunnen we beginnen, de bekende skeeleraars worden geïntroduceerd, Gerco v.d. Beek, Luc ter Haar, Sharon Hendriks, Ruben Wieberdink, Marieke Kroes en Andrea Hokse en de clinics gaan van start.

Promotiedag 2014 134_03-30-2014

In een treintje achter elkaar aan

De trainers gaan met hun groepje van clinic naar clinic. Ondertussen kunnen de ouders en andere belangstellenden een kop koffie drinken,  lootjes kopen, informatie krijgen over de club en de Stouwdamstand bezoeken. De andere kinderen vermaken zich op het springkussen of laten zich schminken.

Promotiedag 2014 073_03-30-2014

Uitleg van onze plaatselijke toppers Ruben Wieberdink en Gerco van de Beek

Rond half 1 zijn de clinics afgelopen en worden de toppers bedankt en moet er natuurlijk een mooie groepsfoto gemaakt worden.

Promotiedag 2014 216_03-30-2014

160 kinderen, wat een geweldig openingsfeest

Daarna krijgen alle kinderen een frikadelletje en patat. Wat een enorme klus voor de dames in de keuken, maar uiteindelijk zaten alle kinderen lekker te smikkelen in het zonnetje.  Nadat oud en jong wat had gegeten, werd het programma om half 2 vervolgd met de opening van de jurywagen. Na weken hard werken door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door vele sponsors staat er een schitterende jurywagen op de baan.

Promotiedag 2014 258_03-30-2014

Katarina van Hezen en Kyra Kamstra

De jongste clubleden, Katarina van Hezen en Kyra Kamstra mochten het lint doorknippen, ook nog gefilmd door de Loco.  Atvfoto was er om foto’s te maken en Laurens van Heerde van omroeplaurens.nl. Daarna werden alle kinderen getrakteerd op een lekker soesje om de opening te vieren.  De wagen kon ook gelijk in gebruik genomen worden, want het programma moest door. Vanuit de wagen werden de rondjes geteld van de jeugdleden die mee deden aan de sponsorronde. De kinderen zijn in de weken ervoor familie en buren langs geweest met de vraag om hen te sponsoren.  Met elkaar hebben ze heel wat geld bij elkaar geskeelerd, super!

Promotiedag 2014 273_03-30-2014

Geweldig om een jurywagen tot onze beschikking te hebben, sponsoren bedankt

Na nog een laatste verloting was de dag ten einde. We kunnen terugkijken op een schitterende dag. Geweldig dat ook zoveel mensen deze dag mogelijk gemaakt hebben, met elkaar hebben we dit voor elkaar gekregen. Vrijwilligers bedankt!

Aanstaande dinsdagavond om 18.00 uur staan de trainers weer klaar om jullie op te vangen, kom gezellig naar de training toe die tot 19.15 uur duurt. Woensdagavond starten de recreanten met hun training  en donderdagavond is de opleidingsploeg en selectie aan het trainen vanaf 19.00 uur.
Als je nieuw bent en je vond het geweldig deze dag dan mag je 2 keer gratis meetrainen om je daarna je op te geven als lid, dit kan via onze website. Voor vragen kunnen je een mail sturen naar wijheruit@live.nl of één van het bestuur aanspreken of trainers tijdens de trainingsuren.