poldertocht

De Recreanten van de Skeelerclub hebben op  woensdag 8 mei hun jaarlijkse poldertocht gehouden.

Vanaf de Stobbenweg (net over de brug bij Elburg) maakte de ene groep een ronde via Elburgerweg-Biddingringweg-Hanzeweg-Oudebosweg en via de Elburgerweg terug naar de startplaats en de andere groep een iets kleinere ronde via de Elburgerweg-Biddingringweg-Haringweg en via de Elburgerweg weer terug naar de startplaats.

We begonnen met droog weer met de wind lekker in de rug,na  een half uur skeeleren begon het te regenen. waardoor het tempo hoger werg opgeschroefd, omdat enkele dachten hierdoor de bui voor te blijven, wat helaas niet gelukt is.

Onderweg werden we bijgestaan door onze trainers Jan op skeelers en Henriet op de fiets, dit vanwege een blessure en te weinig training.

Onze begeleiders Hans en Willy hadden bij de kruising Elburgerweg-Oudebosweg een pauzeplek ingericht,waar dankbaar gebruikt werd gemaakt van de koffie.thee en zelfgemaakte koek en cake.(Hoorde dat de koek vernoemd was naar koeienvlaai of iets dergelijks maar de smaak was super).

Volgende activiteit van de recreanten buiten de woensdagavond training is het skeeleren van de Tour de Dellen. Deze vindt plaats op zaterdag 22 juni en heeft een lengte van 30 km.
Deze tocht heeft buiten het goede doel voor KIKA, ook een meerwaarde voor ons, omdat deze tocht de laatste tocht was van ons vorig jaar overleden lid Jeanette Eghuizen.

Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan in voor 31 mei, bij de organisatie van Tour de Dellen.
Op 7 en 8 september doen we uiteraard ook weer mee met de 24 uurs skeeleren voor KIKA,die weer wordt gehouden op Flevonice.

Wil je hier aan meedoen, geef je dan op bij William Bakker.
Mocht je enthousiast worden na het lezen van al deze activiteiten, kom dan geheel vrijblijvend  eens langs op woensdagavond vanaf 19.00 uur op de Skeelerbaan in Oldebroek, om op een recreatieve manier te genieten van  de skeelersport o.l.v. de trainers Jan Klompmaker en Henriet Wardenier.