Een van de redenen dat skeeleraars ieder jaar zo graag naar Oldebroek komen voor de marathon is uiteraard vanwege de rondemis. Dit jaar worden de felicitaties uitgedeeld door Alyne. Bij deze stelt ze zichzelf voor.

Mijn naam is Alyne Boerman, ik ben 16 jaar oud. Ik ben geboren in Leeuwarden en woon nu in Hattem samen met mijn vader, moeder en broertje.

Ik zit in 4 HAVO op het Carolus Clusius College in Zwolle. Mijn hobby is sporten en met name schaatsen en skeeleren. Skeeleren doe ik bij skeelerclub d’WijheRuit in Oldebroek en schaatsen bij Leisure World in Dronten. Ik rijd ook wedstrijden en vind het vooral leuk om marathonwedstrijden te rijden. Voordat ik ben gaan skeeleren en schaatsen heb ik altijd geturnd bij de gymnastiekvereniging in Hattem. Hierbij deed ik ook mee aan wedstrijden. Naast de sport doe ik graag wat leuks met vriendinnen of ben ik de kinderoppas bij de buren of bij vrienden.