Skeelerseizoen 2017 is afgelopen. Althans wat skeeleractiviteiten betreft. De recreanten sloten hun seizoen woensdag 27 september af met een buffet in de kantine. Een gezellig samenzijn volgens velen en dus een mooie finish van het seizoen.

De jeugd deed dat het weekend erna met de mini-elfstedentocht en slaapfeest. In beide gevallen gaf het weer ook duidelijk een signaal af dat de herfst in aantocht is. Regen en wind wonnen het van de zon. Het maakte de Elfstedentocht wel tot een barre tocht. Klauterend en glijdend werden de hindernissen genomen tussen, een sliert van lichtjes maakte de route zichtbaar richting de “Bonkevaart”. Elke deelnemer is een winnaar dus voor ieder een elfstedenmedaille en een broodje knakworst. En waar de een zijn of haar spullen pakte om naar huis te gaan met een “tot volgend seizoen” ging een ander deel zijn/haar luchtbedje klaarmaken om de nacht door te brengen in de kantine. Het bleef nog lang onrustig in het WijheRuit clubgebouw. De volgende morgen zorgde Bakkerij Schuld voor een heerlijk ontbijt waarna een ieder rond half tien weer huiswaarts keerde om vanaf dan echt bij te komen van het korte nachtje maar ook van een lang seizoen.

Wat nu nog rest is de vrijwilligersavond op vrijdag 27 oktober, en verder nog het jaarlijkse schoonmaken van de kantine en het ontruimen van de baan door enkele vrijwilligers.

Er kan teruggekeken worden op een mooi seizoen!!!