Kika 2019

Binnenkort wordt de 18e editie van 24KiKa georganiseerd, een skeelerevenement over 12 of 6 uur. De leden van Skeelerclub Oldebroek nemen ook dit jaar weer deel. Voor de jeugdleden wordt er op de eigen baan op dinsdag 31 augustus de 3e editie van onze eigen 24minuten Kika georganiseerd. Alle deelnemers laten zich sponsoren, waarna de opbrengst volledig naar Stichting Kika (Kinderen Kankervrij) gaat.

Stichting Kika zet zich in om fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek naar kanker bij kinderen. Elke week krijgen 10 kinderen kanker. En nog niet lang niet voor alle soorten kinderkanker is er een behandeling mogelijk. Er is dus ongelooflijk veel geld nodig voor onderzoek. Voor veel leden van Skeelerclub Oldebroek e.o. een heel goede reden om zich in te zetten voor Kika door middel van een sponsortocht op skeelers.

Vanuit Skeelerclub Oldebroek zullen er zeven teams deelnemen. Vier jeugdteams die12 uur in estafettevorm gaan skeeleren. En drie teams met volwassen deelnemers die in estafettevorm deelnemen aan de 6-uurs tocht. De teams van Skeelerclub Oldebroek worden door diverse bedrijven ondersteund met onder andere eten en drinken.

Dit uniek skeelerevenement wordt gehouden op Flevonice in Biddinghuizen zaterdag 4 september. De 24-uurs is gewijzigd (donderdag 26 augustus) in een 12 uurs starten op zaterdag om 9.00 uur en de finish is om 21.00 uur. De 6-uurs tocht start op nu om 15.00 uur, zodat alle deelnemers gelijktijdig hun laatste ronde van deze prestatietocht kunnen volbrengen net voor 21.00 uur.

Het streefbedrag van de stichting 24Kika is om 100.000 euro op te halen. Momenteel is al ruim de helft van dit bedrag binnen, met name door de unieke prestatie die oud-wedstrijdrijder Arjan Mombarg wil gaan leveren, 700km skeeleren in 24 uur.

Alle deelnemers van Skeelerclub Oldebroek kunnen online gesponsord worden via de deelnemerspagina van 24Kika https://24kika.nl/deelnemers/   (zoek de deelnemer van uw voorkeur via ‘Oldebroek’) of de deelnemer klopt persoonlijk bij u aan. Ondersteunt u ons met uw bijdrage?

Bedrijven die de teams sponsoren

Lenferink Vastgoedonderhoud
Pol Multi Service & Verhuur
Timmerfabriek Hilberink
Multi Clean
Salverda Bouw
3R Facility
De Hoeve van Nunspeet
Schutte Bouw & Ontwikkeling
Lotte van Zanten
Boeve Afbouw
Aberson
BPi
De Kleine Reclame
HG Printing
JK Dranghekken
Boni Oldebroek