Jaarlijks organiseert SC Oldebroek ‘d WijheRuit de skeelerpomotiedag. Zaterdag 7 april was het weer zover. En Promotie voor de sport was het, en voor de club. Vele vrijwilligers melden zich rond 8.30 uur in de kantine om de laatste voorbereidingen te treffen en alles klaar te zetten. De zon is vandaag onze grootste vriend want dit betekend vaak een goede opkomst. En dat werd het, rond de klok van 10 uur stroomden de inschrijvingen voor de clinics binnen. Jan Korenberg, Edwin Korenberg en Sharon Snijder verzorgden als prominente skeeleraars de verschillende trainingen en techniek oefeningen. Ze werden hierbij bijgestaan door de clubtrainers en oudere jeugdleden.

Naast vele bekende gezichten ontmoeten we ook ieder jaar weer nieuwe kinderen met hun ouders die benieuwd zijn naar de skeelersport en onze mooie gezellige club. Via de basisscholen in Oldebroek en omliggende dorpen en steden werden uitnodigingen verspreid. Onze dank gaat dan ook uit naar de hulp die de scholen ons hierin geboden hebben.

Uiteraard is het skeeleren de hoofdzaak van de dag maar daarnaast willen wij ook een gezellige club zijn. Dat uit zich in een bakje koffie voor de volwassenen, een beker drinken met wat lekkers voor de kinderen en heel veel ruimte voor het maken van een praatje.

De dag is vastgelegd door  een aantal fotograven wiens foto’s op onze fotogallerei geplaatst zullen worden.

De WijheRuit bedankt al haar vrijwilligers voor zijn of haar hulp. Alle kinderen voor hun komst en enthousiasme. De trainers en prominente skeeleraars voor hun leuke clinics. En ouders voor de moeite om naar de skeelerbaan te komen.

Rijders die zich willen opgeven als lid verwijzen wij graag nog ons inschrijfformulier op de website. Nog een keer proberen en kijken tijdens een training? Jeugd rijders zijn dinsdagavond welkom om 18.00 uur, volwassen rijders op woensdag avond om 19.15 uur bij de recreanten training.  Meldt je hiervoor bij een trainer en de rest volgt vanzelf.