Vanavond was alweer de laatste skeelertraining van dit schitterende skeelerseizoen op de dinsdagavond.
Donderdagavond staat de laatste training van de selectie op het programma, dan zit voor hen het seizoen er ook op.
De trainers Regina Wierenga, Elona ten Klooster, Harry Kamstra en Nienke Wierenga hebben dit jaar op de dinsdagavonden met veel inzet prachtige trainingen verzorgd, hetzij met prachtige weersomstandigheden of met regen, altijd konden de leden op hen rekenen.

De selectietrainers Arnold Broekhuizen en Thijs Hulst stonden elke week weer klaar om de selectie training te geven en hebben een goede vorderingen geboekt, de plannen voor het nieuwe seizoen worden op dit moment alweer gesmeed, het beloofd een nog professioneler aanpak te worden waardoor de rijders zich nog weer kunnen verbeteren.

Dan de opleidingsgroep van Jan Maarten Heideman, wat een plezier heeft daar ook vanaf gestraald, nooit deden ze tevergeefs een beroep op Jan Maarten, voor een ieder had hij zijn aandacht en je zag zijn pupillen groeien.

Als derde hebben we de recreanten groep onder de leiding van Henriƫt Wardenier en Jan Klompmaker zien groeien tot en steeds hechtere groep, vele leuke tochten en trainingen hebben ze afgelegd dit jaar. Ook bij de recreanten zijn er diverse nieuwe leden bijgekomen dit jaar die hun rondjes meedraaien op de baan.

Wij zijn als club dan ook blij met de vele nieuwe leden die wij dit jaar hebben mogen begroeten. Zo’n 40 leden jeugd en recreanten hebben onze vereniging gevonden en daar mogen wij trots op zijn als vereniging.
Met aanstaande vrijdag nog de finale van de CadoMotus/Bergtec op het programma en de afsluitende feestavond op 4 oktober die wordt georganiseerd blikken wij terug op een geslaagd seizoen.

Iedereen die daar z’n steentje aan bij heeft gedragen daarvoor dank, het was het waard om elke week weer de leden te zien genieten.

Wij hopen dan ook dat wij alle leden na een winterseizoen weer gezond en wel mogen begroeten tijdens de promotiedag 2014.

Met een sportieve groet;

Het bestuur