Zaterdag 11 oktober jl. organiseerde Stichting Wiel een dag voor mensen die het moeilijk vinden om gewoon mee te doen met diverse activiteiten. Gym, koor, toneel, scouting, mountainbiken, zumba, skiën etc. waren present op deze dag.

Op de skeelerbaan van SC Oldebroek e.o. d’ Wijhe Ruit hebben wij op het gras van de skeelerclub een skibaan neergezet en het clubhuis van de skeelerclub werd gebruikt voor Toneel en Zumba.

meedoen 030

Wij waren met de skipiste aanwezig namens het G-skiteam. Dit is een team voor skiërs met een verstandelijke beperking. Het G-skiteam traint iedere zaterdagavond van september tot april op de borstelbanen in Huizen.

Het G-skiteam was zeer te spreken over de samenwerking met de skeelerclub. Fantastisch dat zij zo goed meewerkten om het mogelijk te maken om deze locatie te gebruiken. De onderhoudsman Tonny was altijd aanwezig om iedereen te helpen en altijd bereikbaar om het hek van de skeelerclub te openen. Fijn om te merken dat er verengingen zijn die warmte uitstralen richting onze doelgroep. Dank ook aan het bestuur van de skeelerclub dat ze een positief besluit hebben genomen op ons verzoek.

De gedachte van samen de schouder ergens onder zetten bleek ook uit de bijdrage van de Rabobank Noord Veluwe. De bank heeft alle kosten voor het hout op zich genomen. Bouwmarkt de Meule uit Oosterwolde heeft gratis steigermateriaal ter beschikking gesteld. Op deze wijze hebben we gezamenlijk wat voor de gemeenschap kunnen doen.

Iedereen bedankt voor de samenwerking