Sponsoren

Skeelerclub Oldebroek kan niet zonder haar sponsoren alle activiteiten, trainingen en wedstrijden aanbieden. Lees hier meer over de mogelijkheden om de vereniging te ondersteunen en te sponsoren, en bekijk ook de bedrijven onze vereniging al ondersteunen.

Monda vakantieparken

De campings en bungalowparken van Monda liggen verscholen in de bossen van de Veluwe, Drenthe en Overijssel, of in Friesland, Flevoland en Gelderland aan het heldere water van IJsselmeer en Veluwemeer.

Voor alle leeftijden, voor watersporters en rustzoekers, voor hoog- en laagseizoen.

Stouwdam

In onze shop zijn zowel skates voor de recreant en professionele skeelers te koop. Wij verkopen zowel dames en heren skeelers voor volwassenen én goede skeelers of inline skates voor uw kind! Anno 2021 is skeeleren weer helemaal terug van weggeweest. Stouwdam Sport is een gespecialiseerde skeelerwinkel. Wij helpen u graag bij de aankoop van skeelers en skates!

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst.

B&K metselwerken Nunspeet

B&K metselwerken in Nunspeet is het vertrouwde adres voor al uw metselwerken. Dankzij de jarenlange ervaring van onze metselaars, kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw metselwerk, voegwerk of voor het verlijmen van kalkzandsteen blokken.

Bent u op zoek naar een ervaren metselbedrijf voor het aannemen of uitvoeren van kleine of grote klussen? Als deskundig metselbedrijf voeren we uiteenlopende projecten uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het metselen van tuinmuren, garages en nieuwbouwwoningen tot het restaureren en renoveren van oude monumenten en boerderijen.

Uw klus is bij ons in goede handen. We leveren altijd vakwerk, hebben passie voor elke metselklus en gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Daagt u ons uit?

Van Werven

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We werken volgens onze kernwaarden: ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland.

Klein & Uitslag

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij de drijfveren. Sinds 2018 gevestigd in Oldebroek, brengt Klein & Uitslag hun kennis en ervaring in om klanten te helpen om op basis van uw persoonlijke situatie de best bij u passende verzekering of hypotheek tegen een zo scherp mogelijk premie voor u in orde te maken.

Klein & Uitslag, Zuiderzeestraatweg 125, Oldebroek

BORDSPONSOREN piste

BORDSPONSOREN 400m baan