HOOFDSPONSOREN

Plender Totaalonderhoud

Het onderhoudsbedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en waarvan haar medewerkers betrokkenheid hebben bij de werkzaamheden en uw ontzorgen van uw onderhoud aan uw object.

Bij PTO vindt u het open karakter van een familiebedrijf, sinds 1976. Tegelijk hebben wij de omvang en expertise van een toegewijde, professionele onderhoudspartner.

Van Werven

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij zoeken continu naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en ondernemen oprecht en authentiek.

Timmerfabriek Olofsen

Timmerfabriek Olofsen is een familiebedrijf die inmiddels 100 jaar bestaat en is gevestigd in Harderwijk.
We zijn gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen en deuren van een hoogwaardige kwaliteit. We produceren zowel enkele stuks als seriematig voor zowelparticulieren als bedrijven.
De producten die wij fabriceren worden geleverd met Komoen SGT Garantie en voldoen aan de eisen van Politie keurmerk en Weestand klasse II.

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst.

Berghtec

Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf en tevens aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder.
Een AF-erkend schilders-, glas-, en onderhoudsbedrijf staat garant voor vakmanschap, waarborging van kwaliteit en service welke onder streng toezicht staan van deze kwaliteitsorganisatie. Ons motto ‘Als kwaliteit uw kenmerk is’ sluit hier dan ook naadloos bij aan.
Berghtec Onderhoud voorziet in kwalitatief schilderwerk, glaswerk en totaalonderhoud van uw woning of ander onroerend goed.
Het totaalonderhoud van zowel particulier als zakelijk onroerend goed is bij ons dan ook in goede handen.

Monda vakantieparken

De campings en bungalowparken van Monda liggen verscholen in de bossen van de Veluwe, Drenthe en Overijssel, of in Friesland, Flevoland en Gelderland aan het heldere water van IJsselmeer en Veluwemeer.

Voor alle leeftijden, voor watersporters en rustzoekers, voor hoog- en laagseizoen.

Stouwdam

Stouwdamsport is de schaats skeeler en fiets specialist van Nederland. gevestigd in Wezep aan de rondweg.

AW Bestrating

AW bestrating uit Elburg is een jong bedrijf welk als zzp-er inmiddels veel ervaring heeft opgedaan en alles weet op het gebied van straatwerk en grondwerk.
Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij tot uw dienst. Denk daarbij aan het straten rondom uw woning, aanleggen van bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen, etc. Tevens zijn wij in bezit van mini-shovel waarmee wij graafwerkzaamheden kunnen verrichten en materiaal eenvoudig kunnen verwerken.

AW Bestrating, tel; 06-53706738

Veldman Coaching & Interim-management

Talent in organisaties op de juiste manier inzetten: dat is wat Veldman het liefst doet. Daarnaast het ondersteunen en coachen van organisaties als coach en interim manager.

BORDSPONSOREN

SKEELERCLUB OLDEBROEK