Zaterdag 25 april was de eerste wedstrijd om de Stouwdam competitie van het seizoen in Rijssen. In totaal deden er 19 deelnemers van d’Wijhe Ruit mee. We zijn met een bus en aparte auto’s die kant op gereden. Aangekomen op de skeelerbaan in Rijssen, was de baan helemaal bedekt met plassen water. Gelukkig geen valpartijen voor Oldebroek!

Bij de pupillen 3 meisjes deden Esther, Lily en Deborah mee. Esther heeft super gereden en is er met de 3e plek vandoor gegaan. Lily heeft het ook heel goed gedaan! Zij is 8e geworden en dat voor de eerste keer stouwdam. Deborah heeft het ook goed gedaan en is 10e geworden. Goed gedaan toppers!

Oldebroek met een grote groep vertegenwoordigd

Oldebroek met een grote groep vertegenwoordigd

Bij de pupillen 3 jongens was onze Benjamin van de partij. Hij heeft super gereden en is op een mooie 3e plek geëindigd. Super gereden!

Bij de pupillen 2 meisjes deed Laura mee. Dit was voor haar de eerste stouwdam competitie en heeft het geweldig gedaan en is 9e geworden.

Bij de pupillen 2 jongens deden Niek Post, Niek Kamstra en Erben mee. Deze drie toppers hebben het geweldig gedaan. Niek Kamstra is 7e geworden. Niek Post is 4e geworden. Erben heeft ook super gereden en is 2e geworden. Dit was voor hun allemaal de eerste keer dat ze meededen aan de stouwdam competitie. Super gereden kanjers!

Bij de pupillen 1 meisjes deden Merit en Henrianne mee. Voor Henrianne was het haar eerste keer, ze heeft super gereden en is op een mooie 7e plek geëindigd. Merit heeft het ook goed gedaan en heeft een 6e plek te pakken.

Bij de pupillen 1 jongens deed onze topper Ewoud mee voor zijn eerste keer en wat heeft hij het goed gedaan. Hij is op een 5e plek beëindigd. Super gereden!

Bij de Kadetten dames deden Judith en Alyne mee. Judith heeft geweldig gereden en is op een mooie 7e plek geëindigd. Vanwege een blessure heeft Alyne helaas alleen maar de ronden in line gereden.

Stouwdam Rijssen 1

Bij de Kadetten heren was Lars van de partij. Hij was gebrand om te winnen. Hij heeft super gereden en is 3e geworden.

Bij de Junioren B dames deden Tamara, Alise en Leoni mee. Voor Leoni was het haar eerste keer en heeft het super gedaan en is op de 4e plaats geëindigd. Tamara is op plek 3 geëindigd en heeft het ook super gedaan. Alise heeft super gereden en is op een mooie 2e plek geëindigd. Super gereden kanjers!

Bij de Junioren B heren was onze topper Gerwin voor de eerste keer aan de start van de stouwdam competitie gekomen en is op een mooie 4e plek geëindigd. Goed gereden man!

Er is zo goed door onze toppers gereden, dat we met wel 6 medailles naar huis zijn gekomen. Iedereen heeft het fantastisch gedaan! De uitslag vindt u hier

Alyne en Judith