Zaterdag 9 april wordt  op de skeelerpiste van Skeelerclub Oldebroek een Stouwdamcompetitiewedstrijd georganiseerd. Dit is de tweede wedstrijd voor leden van skeelerverenigingen uit de gehele regio in een reeks van acht wedstrijden. Per wedstrijd staan er voor elke deelnemer drie wedstrijdonderdelen gepland. Per onderdeel zijn er punten te verdienen. De sporter met de beste zeven resultaten (inclusief de finale) wint het eindklassement.
Per wedstrijddag zijn er ook prijzen te verdienen en ontvangt iedere deelnemer een aandenken of wat lekkers.

Informatie voor deelnemers
Leden van skeelerverenigingen met een wedstrijdlicentie kunnen zich inschrijven voor de competitie of deze wedstrijd via inschrijven.schaatsen.nl tot de donderdag voor de wedstrijd 12.00 uur, daarna kan voor de wedstrijd nog ter plaatse worden ingeschreven, daaraan zijn wel € 5,00 als extra kosten verbonden (wordt voor leden van Skeelerclub Oldebroek door de club betaald). Maak het makkelijk voor jezelf en de organisatie, schrijf je ruim van tevoren in.

Leden van skeelerverenigingen die voor het eerst of voor een keertje meedoen (zonder wedstrijdlicentie) kunnen zich inschrijven voor de competitie of deze wedstrijd via hun vereniging. Voor leden van skeelerclub Oldebroek, meld je tijdig aan bij (juf) Alyne.

Naast de inschrijving voor de wedstrijd, meld je je op de wedstrijddag tussen 8.30 en 9.00 uur aan bij de inschrijftafel in de kantine van skeelerclub Oldebroek.

Na afloop van je derde wedstrijd kun je een aandenken/wat lekkers afhalen. Locatie: volgt.

Wedstrijdinformatie
Informatie over de wedstrijden is ook terug te vinden in de app van de KNSB SPORTITY, om de info te volgen installeer de SPORTITY-app op je mobiel vanuit de app-store of playstore. Je kan na installatie de app openen met: iskregio
In de app wordt de laatste informatie gedeeld over de wedstrijden, uitslagen, standen en links foto’s. Deze gegevens zijn ook terug te vinden op de website www.skeelerhuus.nl/stouwdam

Gegevens organisatie
Skeelerclub Oldebroek
Stouwdamsweg 12, 8096 BB Oldebroek
Contactpersoon: Jan Post – activiteiten@wijheruit.nl of 06-10993494
De wedstrijden vinden plaats op de 200m piste
Parkeren: parkeerterrein Talter

Programma
In Oldebroek rijden de volgende wedstrijdcategorieën de volgende wedstrijden (onder voorbehoud van de weersomstandigheden):

Pupillen 4  100 mtr. tijdrit  1 ronde series  3 ronden in lijn
Pupillen 3  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  5 ronden in lijn
Pupillen 2  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  10 r. punten
Pupillen 1  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  15 r. punten
Kadetten M  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  20 r. punten
Junioren M  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  20 r. punten
Kadetten J  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  20 r. punten
Junioren J  100 mtr. tijdrit  2 ronden series  20 r. punten