Vandaag 11 mei werd de derde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie in Deventer verreden. Vanuit SC Oldebroek deden er weer veel rijders mee en hebben de club weer goed vertegenwoordigd.

Bij de pupillen 3 meisjes wist Esmee Bonestroo net als voorgaande wedstrijden weer het hoogste podium te behalen. Ook deden bij deze categorie Saar van Leeuwen en Julia Bakker mee. Saar eindigde op een hele goeie 3e plaats en Julia werd keurig 5e

Kyra Kamstra, Merel Smit en Kim Bakker vertegenwoordigden de club. Kim werd 9e, Merel 6e en Kyra wist alle wedstrijden te winnen en stond op het hoogste podium.

Bij de jongens pupillen 2 was het weer een spannende wedstrijd. Colin de Velde had een moeizame start en werd hierop 3e. De ronden in lijn werd hij 2e, waardoor de laatste afstand alles of niets was. Colin was erop gebrand om 1e te worden en dat is hem gelukt ook. Dit was allemaal te danken aan zijn super laatste afstand.

Bij de pupillen 1 meisjes stond Noor van Loo aan de start. Ze is mooi een plaatsje opgeschoven t.o.v. van de vorige wedstrijd en eindigde vandaag op een 9e plaats.

Bij de pupillen 1 jongens wist Marc Post ook vandaag weer de rest achter zich te laten. Ook hij heeft de club weer goed vertegenwoordigd.

Bij de kadetten meisjes stonden vier rijders van SC Oldebroek aan de start. Esther Korenberg wist de 2e plaats te bemachtigen, Sanne Bakker werd 7e, Marit van Dijk 12e en Floor van Leeuwen 13e.

De kadetten jongens stond Chris de Velde aan de start. Hij heeft super gereden en met name de laatste afstand, waar hij 1e op was geworden. Dit resulteerde in een mooie 3e plaats in het dag klassement.

Bij de junioren meisjes deden er maar liefst 3 meiden mee van de skeelerclub Oldebroek. Iris Eilander is op een mooie 12e plaats geëindigd, Laura van den Brink wist 7e te worden en Diona Balk eindigde op een keurige 9e plaats.

Als laatste hebben we nog de junioren jongens met Niek Post, Erben Rens, Pieter Beijeman en Ewout Beijeman. Ook deze jongens hebben het super gedaan. Ewout werd 3e en Niek 6e, Pieter 7e en Erben 8e . De jongens hebben het weer super gedaan!

Al met al weer een mooie wedstrijd met veel strijd en veel progressie.