In verband met het warme weer krijgen onze trainers en begeleiders veel vragen over het wel of niet doorgaan van de skeelerwedstrijd in Staphorst zaterdag aanstaande. Vooral ouders van de jeugdrijders maken zich enige zorgen om de juiste beslissing te maken voor hun kind. De skeelerclub houdt de berichtgeving nauwgezet in de gaten en heeft ook contact gehad met organisatie en KNSB. Voor alsnog gaan de wedstrijden zaterdag gewoon door. De organisatie in Staphorst heeft voor goede watervoorziening gezorgd,

zon(1)

De KNSB vraagt een ieder zelf de website schaatsen.nl in de gaten te houden om eventuele wijzigingen in de gaten te houden, bijvoorbeeld de starttijden ed. Als dit het geval is zal er ook een mailing gedaan worden.

Als skeelerclub adviseren wij de deelnemers:

Neem vooral veel water, zonnepetje, zonnebril, en zonnebrand olie en zoute chips of snoepjes mee. En een parasol of paraplu.

Voor degenen die niet mee gaan doen dan wel afmelden bij de trainer van deze dag Arnold Broekhuizen. Zijn telefoonnr. is bekend bij degenen voor wie dit van toepassing is.