Afgelopen weekend hebben wij als club de laatste activiteit in 2013 georganiseerd. Onze activiteiten commissie hebben er een mooi spektakel van gemaakt.

patat

De avond begon met een heerlijke BBQ en patat en drinken, hier werd heerlijk van gesmuld door de kinderen.

lopen

Daarna stond de mini-elfstedentocht op het programma, na het startschot werd er onmiddellijk gestreden, een ieder op zijn eigen niveau. de grootsten hielpen de kleinsten, het was één groot feest.

skeelers aandoen

De Papa’s en Mama’s mochten helpen met het aantrekken van de skeelers en toen begon het echte werk, de hindernissen werden allemaal genomen om zo weer bij de stempelpost uit te komen om hun stempelkaart vol te krijgen.  De 11-stedentocht werd aan elkaar gepraat door Aleid Klompmaker die dat op een fantastische wijze deed waardoor de sfeer er geweldig in zat.

stukje

Daarna was de bonte avond aan de beurt met allerlei stukjes die door de begeleiders en de kids werden gedaan, ontzettend veel is er gelachen en genoten. Wat hebben ze toch vele talenten meer dan alleen goed skeeleren, mooi om op deze wijze ook talenten te ontdekken.

slapen

Na dit alles waren de kids op van alle activiteiten en mocht er geslapen worden, of dat helemaal zo gegaan is……………….. dat weten de kinderen het beste.

Wij hopen dat onze leden ervan hebben genoten, door de vele positieve reacties en mailtjes die wij hebben gehad is besloten dit volgend seizoen ook weer te organiseren.

In ieder geval hebben wij als club genoten van dit seizoen en bedanken de activiteiten commissie en alle vrijwilligers voor het vele verzette werk, top gedaan.