De WijheRuit was al even op zoek naar een opvolger voor Caroline Evink. Zij kan haar taken binnen de club niet goed meer combineren door de toenemende werkzaamheden di

Henriët Wardenier

e het eigen bedrijf van haar vraagt. Een superleuke en gezellige tijd omschrijft ze haar bestuurders periode.

Na enig zoeken zal Henriët Wardenier de taken van het secretariaat overnemen. Caroline zal haar inwerken om zo het stokje goed over te dragen. 

Hiermee komt er een bekend gezicht het bestuur versterken. Elke woensdagavond staat Henriët als trainster voor de recreanten groep. Een kort gesprek leert dat ook besturen een hobby van haar is, en ze deze taak al bij verschillende verenigingen heeft uitgevoerd. Het ondersteunen van de andere bestuursleden met hun specifieke taken, het doorzetten van mails, opmerkingen en allerlei

zaken naar de juiste mensen doorsturen is een leuke functie. En daarnaast ook een eigen visie op tafel kunnen leggen binnen het bestuur ziet zij als een taak. Henriët loopt al lang mee in de sport, is ook al jaren werkzaam bij de KNSB.  Haar hart ligt ook niet bij de topsport maar bij de breedte sport.” Dat er uit de breedte sport topsport naar boven komt drijven is natuurlijk erg leuk en iedere sport heeft haar helden nodig. Maar het meest geniet ik ervan als iedereen plezier heeft bij de club, jong en oud, snel en minder snel maar gewoon met z’n allen genieten van het skeeleren. En daar wil ik mijn steentje in bijdragen” aldus Henriët.

Irma van de Brink

Tegelijkertijd kwam ook de functie van Maritha Beijeman vrij. De algemene zaken gaan vanaf nu door Irma van de Brink bestuurd worden. Irma is door haar dochters Kylie en Laura meegetrokken naar d’WijheRuit. En zo zijn vier van de vijf gezinsleden in huize van de Brink actief binnen de club. Echtgenoot Gerrit zien we sinds afgelopen seizoen als wedstrijdleider tijdens het Berghtec-toernooi.

De belangrijkste taak van Irma’s functie is het coördineren van activiteiten. Wat er daarnaast nog allemaal bij komt kijken moet nog besproken worden. “Mijn eerste bestuursvergadering moet ik nog meemaken en de lijnen moeten nog uitgezet gaan worden”. Maar zo vertrouwd ze ons toe, ik ben wel wat gewend hoor. Ik ben coördinator bij een zorginstelling geweest.

Momenteel is ze werkzaam in de thuiszorg als verpleegkundige in de wijk. Dankzij deze beroepsmove is er tijd vrij gekomen die Irma nu dus in onze gezellige club gaat steken. “De club is groeiende in het structureren van allerlei zaken en daar denk ik ook een goede bijdrage aan te kunnen leveren”.

 

Het zittende bestuur heet beide dames heel hartelijk welkom binnen het bestuur en hopen op een fijne samenwerking en  veel  gezellige maar functionele gesprekken.

Daarnaast ook een heel hartelijke dankzegging tot de aftredende bestuursters.