De vakantie begint te naderen, velen van ons gaan een paar weken op vakantie of zijn lekker thuis om uit te rusten van het vele leren op school en/of werken en natuurlijk niet te vergeten al die skeeler trainingen die jullie hebben genoten.
Dit geld natuurlijk ook voor onze trainers die elke week op de baan staan om jullie skeeler lessen te geven met veel enthousiasme en plezier.

Onze geweldige train(st)ers: Regina, Nienke, Harry, Elona, Jan Maarten, Arnold, Thijs, Jan en Henriët  zij zijn ook aan een welverdiende vakantie toe.

Aangezien niet iedereen tegelijk op vakantie gaat hebben we diverse verschuivingen gedaan zodat er zo lang mogelijk kan worden getraind, mogelijk staat er 1x een andere trainer voor de groep.

Dinsdag 16 Juli (week 29) is de laatste training voor de vakantie.
Daarna zijn er 3 weken (week 30,31,32) geen trainingen op de skeelerbaan i.v.m. de vakantieperiode.
Dinsdag 13 augustus (week 33) beginnen de trainingen weer als iedereen lekker uitgerust is van de vakantie.

De recreanten trainen op de woensdagavonden door tijdens de vakantieperiode op eigen gelegenheid.

De trainingen gaan na de vakantie door tot dinsdag 17 September 2013 waarna we deze een week later afsluiten met de mini-elfstedentocht en ………?????????????

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en we hopen elkaar na de vakantie gezond en uitgerust weer op de trainingen te zien.

Een sportieve groet;

Het bestuur