Vrijdag 6 september was het zover 2 stoere activiteiten stonden op de agenda, de wedstrijd voor de jeugd (cadomotus/Berghtec toernooi) en de 24 uur voor kika in Biddinghuizen

Nadat de jeugd was uit geskeelerd  zijn we met een ploegje ( Eduard, Wim, Thijs en Martijn, Nienke en Regina ) afgereisd naar Biddinghuizen, dat was tegen 22.30, waar onze stoere mannen en 1 vrouw meededen in 2 ploegen.

Ga het maar doen: 24 uur achter elkaar skeeleren voor het goede doel KIKA

kika

(v.l.n.r. William Bakker, Egbert van Zeeburg, Anneke Veldman, Theo van ’t Ende, Tim Steert en Hans Verbeek)

 

Onze eigen mensen van de skeelerclub SC Oldebroek e.o. en een ploeg van Stouwdam Sport.

stouwdamsport

v.l.n.r. Aleid Klompmaker, Danny Kwant, Harry Kamstra, Marco Kamstra en Jan Klompmaker.)
(Remon Wieberdink mist op foto)


Nienke en Regina waren er om de benen en ruggen van deze topsporters soepel te houden d.m.v een massage. Dat was wel nodig, er werd dan ook veel gebruik van gemaakt, als je al 8 uur geskeelerd hebt dan gaan de ruggen en benen wel pijn doen.

Halverwege de nacht begon het ook nog te regen en werd het wat glad op de baan, maar het is allemaal goed gegaan.André Wieberdink heeft de hele nacht de ploeg van Stouwdam gecoacht, terwijl William Bakker de coaching van de ploeg van SC. Oldebroek e.o. op zich had genomen.
Nadat het ochtend was geworden kon je toch wel zien dat het allemaal wat moeizamer ging, weinig slaap, dat gaat zelf topsporters een keer opbreken, maar onze 2 ploegen bestonden uit bikkels, het motto is en was; doorgaan voor Kika.
’s morgens was er nog een buitje maar dat kon de pret niet drukken Om 3 uur zaterdag middag was het afgelopen, iedereen was blij dat het allemaal zo goed verlopen was zonder ongelukken.

De ploeg stouwdam heeft de 2e prijs gehaald, en team skeelerclub is in het midden geeindig, een geweldige prestatie van beide ploegen.

Wij, nienke en Regina vonden het bijzonder leuk om te doen, en hopen dat de ploegen volgend jaar weer van de partij te zijn, als jullie weer gaan, dan komen wij weer om te masseren.

Jullie zijn allemaal in onze ogen SUPER KANJERS

Regina en Nienke