Vandaag waren we te gast op de mooie en snelle baan in Gramsbergen. Deze morgen werd buienradar veelvuldig geraadpleegd of het wel droog zou blijven. Het geluk lachte ons deze morgen toe. Precies op het moment dat de laatste wedstrijd afgelopen was begon het te regenen. Hoeveel mazzel kun je hebben?

Stouwdam Gramsbergen

Esther Korenberg en Deborah Vinke  verschenen aan de start bij de pupillen 4 M. Esther werd 2e en Deborah 3e. Goed gedaan meiden; jullie mochten weer plaats nemen op het podium.

Stouwdam Gramsbergen

Bij de pupillen 1 m kwamen vier rijdsters van onze vereniging aan de start. Judith Vinke, Heleen Stouwdam, Alyne Boerman en Annelien Stoel. Judith werd  19e, Heleen 17e , Alyne 10e en Annelein 3e. Judith en Heleen draaien hun rondjes knap mee. Alyne presteert elke wedstrijd wat beter en Annelien liet met name tijdens de puntenkoers zien dat ze steeds beter gaat rijden. Haar versnelling werd net iets te laat ingezet om hier met de winst te gaan strijken; maar ze kwam wel als eerste over de streep. De vaart erin houden meiden!

Stouwdam Gramsbergen

Bij de kadetten M kwamen Tamara van de Linde, Emma van Echteren en Alice Smit aan de start. Zij werden resp. 5e, 4e, en 3e. Tamara reed een goede wedstijd en liet zien dat de langere afstanden beter gaan. Emma reed een scherpe sprint; maar liet op de vervolg afstanden iets liggen. Alice reed knap drie derde plekken. Vooral tijdens de puntenkoers reed je knap naar de kopgroep toe en liet je zien dat je voor de langere afstanden niet bang hoeft te zijn.

Stouwdam Gramsbergen

Bij de kadetten J verschenen Edwin Korenberg, Wilbert Boer, Herald Vinke en Jonas van ‘t Oever  aan de start. Edwin reed naar een mooie 2e plek. De tweede wedstrijd wist jij te winnen. Wilbert werd 5e. Alle afstanden zagen er goed uit en met nog iets “slimmer” rijden kun je nog een paar plekken opschuiven. Herrald werd 10. De puntenkoers was ook deze dag zijn beste uitslag. Jonas werd 12e . Voor hem zat er vandaag niet meer in.

Al met al een mooie dag voor onze vereniging. Op elk onderdeel waar wij aan meededen een podiumplek. Proficiat rijders! Jullie hebben vandaag laten zien wat jullie waard zijn!

Reikhalzend kijken we uit naar de volgende wedstrijden

auteur Bertus Stoel