Op vrijdag 31 oktober is er een gezellige avond voor de vrijwilligers gehouden. Het bestuur ontving iedereen met koffie/thee en soesjes. Verder was er een buffet van slagerij van Guilik. Salades, gehaktballetjes, kip, spare-ribs, voor ieder wat wils.

Vrijwilligersavond 2014 Sc Oldebroek 968_500x333

Tijdens het eten werden er een aantal mensen genoemd, waaronder de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar was dat Geertje van Riessen.

Vrijwilligersavond 2014 Sc Oldebroek 988_500x333

Zij helpt vaak en veel mee in bijvoorbeeld de kantine van het clubgebouw. Dit wordt erg gewaardeerd en daarom dat zij zich vrijwilliger van het jaar 2014 mag noemen. Ze kreeg een wisseltrofee die een aantal maanden bij haar thuis mag pronken. Ook kreeg ze een etentje voor twee aangeboden bij ‘De Haas’ in Elburg.

Ook werden er een aantal personen genoemd die het afgelopen jaar goed hebben gepresteerd tijdens skeelerwedstrijden. Er werden meerdere medailles behaald, maar de hoogtepunten die benoemd werden, waren: Kevin Spronk, brons; Jan Korenberg, goud; Harry Kamstra, brons en Gerco van de Beek, goud.

Vrijwilligersavond 2014 Sc Oldebroek 991_500x333

Deze medailles werden behaald op verschillende NK-onderdelen. Allen kregen ze een trofee als aandenken.

Wim van de Beek gaf te kennen dat hij stopt met het werk als voorzitter. Harry Kamstra bedankte hem voor alles wat hij voor de skeelerclub heeft mogen betekenen en als dank kreeg hij een mooi beeldje.

Vrijwilligersavond 2014 Sc Oldebroek 996_500x333

Het was een erg gezellige avond.