watertappunt

We hebben afgelopen voorjaar een watertappunt gekregen. Dit watertappunt is ons geschonken door de gemeente Oldebroek in verband met de opening van onze nieuwe piste in 2019. Aangezien er ook nog kosten waren voor de aanleg van het geheel, hebben we een aanvraag gedaan bij de Rabobank voor een aanvullende subsidie. Via het Rabofonds is deze subsidie is ons ook toegekend. We danken dan ook de gemeente Oldebroek, maar zeker ook de Rabobank, voor deze gulle bijdrage.

Het watertappunt is op een centrale plek neergezet, bij het Bootcamp Oldebroek, ter hoogte van de grote poort van de piste. Iedereen kan daar gebruik van maken voor het vullen van de bidons of even een verfrissing halen, ook de gebruikers van de tennis- en de volleybalvereniging. Het wandelpad loopt ook langs dit punt, dus ook wandelaars zijn van harte welkom.

We hopen dat iedereen er gebruik van maakt. Het onderhoud zal worden gedaan door de deelnemende verenigingen. We vragen jullie wel om alles rond het watertappunt netjes te houden.